Dansk campingplads får stor millioninvestering
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Svensk campinggigant investerer stort i Danmark

Rømø Camping har i flere år trængt til en renovering og det skal nu løses gennem et nyt samarbejde.
Ole Mose
26/11-2016 kl. 14:38

Rømø Camping (Lakolk Strand Camping) har i flere år trængt til en renovering og det skal nu løses gennem et nyt samarbejde. 

Besluttet i fredags
Det er Tønder Kommune, der ejer pladsen. I følge TV SYD netop indgået en 20-årig aftale med den svenske virksomhed First Camp. Det blev besluttet på et byrådsmøde i fredags.
Man skriver også at First Camp har forpligtiget sig til at investere 9 mio. kroner i pladsen i løbet af de næste 5 år.Til gengæld overtager virksomheden forpagtningen af pladsen de næste 20 år.

First Camp 

Den svenske virksomhed ejer/forpagter i forvejen 16 campingpladser i Sverige. I følge dem er camping som ferieform inde i en ekspansiv fase og derfor har de valgt at investere stort i den danske campingplads.
Det er i følge dem, pladsens belliggenhed, som har haft deres fokus. De kalder også overtagelsen for “det første skridt”, så man kan sikkert imødese, at flere danske campingpladser bliver inddraget i fremtiden.
First Camp administrerer allerede nu, ikke mindre end 1 mio. overnatninger hvert år. De råder over samlet 850 hytter og ca. 5.500 enheder til campingvogne, telte m.v.

Lakolk Strand Camping
Pladsen ligger ved vadehavet og i et stort naturbeskyttelsesområde. Der er i omegnen af 1.000 pladser fordelt på 153.000 km², så den hører til blandt de største i landet.

Du kan se mere om pladsen på hjemmesiden:  Lakolkcamping.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start