Smart feature i Google Maps
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Smart feature i Google Maps

Nu bliver livet lettere for elbilsejere
Steffen F. Olesen
18/12-2019 kl. 09:08

Når turen går langt væk fra garagens betryggende hjemmelader – hvor kan du så oplade din elbil? Det skal være det rigtige type stik og helst også det rigtige selskab, så du ikke skal betale en enkeltafgift, som synes designet til at finansiere topledelsens bonuspakker. Det kan hurtig blive dyrt og bøvlet – og derfor har Google set en oplagt mulighed for at give en simpelt overblik i Google Maps.

Tidligere på året lancerede Google Maps en super fed feature, som gør det muligt at finde nærmeste ladestation ved blot at søge efter ”ladestation” eller ”ev charger”, men i takt med at el-markedet vokser er det er ikke nok at vide hvor i landet laderen befinder sig – det er også nødvendigt at vide hvilke stiktyper der findes på stedet, og det kan man i den seneste opdatering af Google Maps.

Kan jeg oplade min bil her?

Ydermere er det angiveligt muligt at tilføje netop den ladertype du måtte have brug for til din favoritliste, så du efterfølgende nemt kan filtrere søgningen, og herved kun få vist de steder hvor det er muligt at oplade netop din maskine.

Er pladsen optaget?

Og som om det ikke er nok kan du faktisk også se om der er frie pladser ved de enkelte stationer, eller om alle laderne er i brug – Det er altså smart!

Endnu smartere er det hvis din elbil giver mulighed for at bruge Android Auto – så er funktionen så at sige indbygget så snart din smartphone er opdateret.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start