64.520 besøgende, 1088 udstillere, handy pas-format,
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut på Ferie For Alle 2014

Så kan vi gøre status over den efterhånden traditionsrige Ferie for Alle i hallerne i Herning Messecenter, der nu er veloverstået.
Erik Lodahl
25/02-2014 kl. 15:21

Der har tidligere været givet udtryk for en spirende optimisme i campingbranchen, idet div. åbne huse hos campingforhandlerne har været godt besøgte.

Danmarks største “åbent hus” med ikke mindre end 1088 udstillere fordelt på rejseudbydere, campingpladser i ind- og udland, samt forhandlere af alt indenfor camping er nu veloverstået med et besøgstal fordelt på weekenden på ikke mindre end 64.520 personer. Dette antal beviser, at der er en stor interesse blandt danskerne for anvendelse af den dyrebare fritid.

På udstillingen har man kunnet se et særdels varieret udbud af rejser til destinationer over hele jordkloden, samt alt indenfor de nyeste modeller af campingvogne fra alle producenter på det danske marked, ligesom der var et stort udbud af autocampere, der bliver mere og mere populære blandt det danske publikum.

En rigtig god nyhed fandt man faktisk inden man kom ind i hallerne, nemlig det nye “pas” der indeholdt alle oplysninger om arrangementet, bl.a. oplysninger om samtlige rejseforedrag, konkurrencer hos de forskellige udstillere, oversigt over samtlige spisesteder og naturligvis oversigt over hallerne og de enkelte udstillere i hallerne – alt sammen opstillet på en rigtig overskuelig måde og i et handy format, væsentligt nemmere at håndtere end den sædvanlige messeavis.

Traditionen tro kårede dagbladet BT sammen med udvalgte campister årets campingvogn 2014. Valget faldt på Knaus Südwind Exclusive 580 UF

Nu kan vi så ønske alle en rigtig god og spændende feriesæson 2014, samt på gensyn i Herning på feriemessen 2015, der finder sted 20. – 22.februar 2015.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start