Slut med det nuværende MagaCin.dk - En kursændring
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Slut med det nuværende MagaCin.dk

Tidens trends er løbet fra det nuværende MagaCin.dk
Webmaster
07/02-2018 kl. 17:00

Siden opstarten af MagaCin.dk tilbage i 2008, har TV programmer været en stor del af hverdagen. Ikke underligt da mediet, de første år, afleverede færdige halvtimes programmer til diverse TV stationer.

Siden 2011 er TV programmerne kun blevet publiceret på MagaCin.dk, så fortsættelsen af vanlige programmer af en halv times varighed har været gammel vane. Internettet er jo absolut ligeglad med sendetider, og tidsbegrænsninger.

På MagaCin.dk har vi altid hadet mystiske deadlines, og har længe haft stor forståelse for den igangværende bladdød. Ikke underligt det er svært at få købere til blade anno 2018, når mange af nyhederne i bladene ofte er flere måneder gamle grundet deadlines og lange bearbejdningstider. Alligevel har vi også, trods vi burde være et hurtig internetmedie, længe holdt fast i tåbelige deadlines og udsendelse af gammelt materiale i vores TV programmer.

Nu skal det være slut.

Fra dags dato bliver verden anderledes, og hurtigere, for MagaCin.dk´s læsere. Fra nu bliver artikler og tests koblet sammen med video, og publiceret straks. Nøjagtig som det bør være på et medie der opererer på det hurtige internet.

Det er jo netop på hurtigheden et internetmedie bør adskille sig fra de gamle medietyper.

Alle vores fremtidige tests vil derfor blive publiceret straks, og indeholde video. Men det betyder selvsagt at vores vanlige månedlige TV programmer er en saga blot.

Vi håber vores mange daglige brugere vil tage godt imod dette nye tiltag.

Del med en ven

0 personer snakker om “Slut med det nuværende MagaCin.dk

  1. Herfra et ok. Dejligt med at video bliver lagt op med det samme. Held og lykke, nyder jeres humor når i fortæller om cyklerne.

  2. Det lyder absolut som en god idé! Ville dog være rart med en Youtube kanal hvor man så kunne abonnere så man er sikker på ikke at misse nogle af videoerne.

  3. Nederen, farvel til magacin.dk. Det var 10 gode år, tak her fra.
    Mvh.
    . Morten.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start