Se de første billeder af elektrisk Jeep - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Se de første billeder af elektrisk Jeep

Under præsentationen af Stellantis’ nye strategi afslørede CEO i Stellantis, Carlos Tavares, de første billeder af den første elbil fra Jeep.
Steffen F. Olesen
07/03-2022 kl. 10:03

Nu er de første billeder af en helt elektrisk Jeep landet, og selvom man kan diskutere hvorvidt elektrificering af hele verdens vognpark er den bedste løsning, så må vi bare erkende, at det er den vej det går – Og det går stærkt!
Og med dagens brændstofpriser taget i betragtning, så lyder et elektrisk drevet transportmiddel måske ikke helt tosset alligevel?

Den helt nye og helt elektriske Jeep bliver angiveligt lanceret tidligt næste år, og skal ifølge producenten udvide mærkets appel og bredde, men er også det næste skridt mod at opnå Jeeps ambition om ‘Zero Emission Freedom’.
Med ønsket om at opnå denne nulemissionsfrihed planlægger Stellantis-koncernen, som står bag ikke mindre end 14 forskellige mærker, at sende hele 11 elektriske modeller på markedet inden for nærmeste fremtid.

Koncernen har får et par år siden meldt ud, at man ville afsætte hvad der svarer til mere end 200 milliarder danske kroner til den elektriske omlægning, som gerne skulle have fundet sted inden 2025.

De nye billeder kommer, ifølge en pressemeddelelse, som Jeep fortsætter arbejdet med at elektrificere hele sin portefølje af SUV’er, men desværre fulgte der ingen tekniske specifikationer med i denne omgang.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start