Så kom dagen mange har ventet på - sæsonstart!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Sæsonstart

I dag åbner mange campingpladser for besøgende. Det er premieredag 2016.
Ole Mose
20/03-2016 kl. 16:08

Overalt i landet har utallige campister set frem til denne dag. Messer er blevet besøgt, nyt udstyr er blevet indkøbt og vognene er blevet vasket, renset, skuret og smurt. nogle er blevet synet, testet og repareret. I dag er det den 19 marts 2016 – sæsonstart. 

Magacin.dk har talt med udvalgte campingpladser i dag og spurgt dem om, hvad de forventer af 2016:

Krakær Camping

Krakær Camping på Mols ved Ebeltoft forventer ca. 50 nye vogne i weekenden. Samtidigt “konverteres” vintercamperne til sommerfastlæggere. Samlet er det mere end 100 vogne, der kommer til at stå på pladsen.
Ejeren kunne fortælle at Tabbert Club Danmark holder træf fra d. 23 på stedet. Derudover kommer der flere træf i løbet af sommeren herunder klubberne Mustang Danmark  og BMW (kabinescooter).

Pladsen ligger i et enestående naturskønt område Ebeltoft vig. Der er bjergstemning over pladsen, der ligger i bakkede omgivelser med træbeplantning. Der er masser af muligheder for at få oplevelser uden for pladsen. Det hvad enten det er Glasmuseet i Ebeltoft, Fregatten Jylland, Djurs Sommerland, Kalø Vig, Helgenæs, Mols Bjerge, eller alt det andet som Århus/Djursland kan byde på.

Pladsen har dog også alle faciliteter, så man kan fint dyrke sin ferie 100% “inden for murene”.  

Venø Klit Camping

På Venø ligger en af de frie campingpladser uden Campingrådets stjerner, men med stor charme. De åbner i påsken og kan fortælle, at fastliggerne allerede er i færd med at gøre klar til at sætte fortelte op.
Man ved ikke, hvor mange besøgende der kommer i påsken. “De plejer bare at dukke op”, lyder det på bedste jyske vis. Pladsen drives og vedligeholdes af campisterne selv og man lægger ikke skjul på, at man ikke har alt det nyeste. Til gengæld holder man tingene pænt. Der er også en lille kiosk på stedet, hvor man kan købe dagligvarer.
I år bygger man en ny flydebro og man er i færd med at lave 2 shelters, primært til cykelturister.

Venø er kendt fra sladderpressen, som Christian Kjær's ø. Til dette kan formanden fortælle, at det er en sandhed med modifikationer. Christian Kjær ejer 45% af jorden på øen. Campingpladsen er forpagtet af samme. Man får også en helt anden positiv indgangsvinkel til tingene, når man hører, hvad man fortæller om samarbejdet med den danske milliardær.

Feddet Camping Faxe

Denne Campingplads er stjernernes holdeplads. Ikke mindre end 4 år i træk har de vundet campisternes svar på Michellinstjerner: Best Campingprisen fra de Tyske og Hollandske svar på FDM.
Kasper der er chef på stedet fortæller, at man allerede har tjekket 250 vogne ind på sæsonpas. Derudover er der kommet 125 forudbestillinger til påsken, et tal der til stadighed vokser.
Sidste år byggede man en masse nye faciliteter til børnefamilierne, herunder vandland, Monkey Town m.m.
I år har man fokus på optimering af infrastruktur. Man forbedrer wifi, lægger ny asfalt o.m.a.

Randbøldal Camping
Eigil Sørensen ejer denne plads. Det er ikke den største plads i Danmark. Der er “kun” plads til 135 campingvogne. Men han har også nyrenoverede hytter, en badesø, hvor vandet kommer fra kilder og pladsen ligger i et af de smukkeste områder i landet. Der er ikke krav om campingpas.
Lige ved siden af pladsen ligger et stort dambrug, hvor man kan købe fisk til aftensmaden. Vil man gerne slippe for besværet, er der også et cafeteria på pladsen, hvor man kan købe “god Dansk mad”. Med tryk på “Dansk”, det var magtpåliggende for Eigil at få sagt.
Pladsen har mange styrker herunder en meget central beliggenhed. 10 minutter til Legoland og Givskud løvepark, derudover er der en masse gratis besøgsmuligheder i området.
Han fortæller, at han allerede nu oplever en svagt stigende tendens i antallet af bookinger og besøg.

Bøjden Strand 
Denne plads der ligger i det sydfynske, har alle de stjerner, en plads overhovedet kan opnå. Beliggenheden er fantastisk, men pladsen i sig selv indbyder til, at det er her, man lever og bor. 90% af gæsterne er børnefamilier og der findes naturligvis badeland, legeland og legepladser, samt alle moderne faciliteter. Derudover arranges en masse events for ungerne, så familien kan tage afsted og være sikker på, at der hele tiden er rige muligheder for de små.
Lederen af pladsen Per, fortæller, at han oplever en stærkt stigende tendens i aktivitetsniveauet i år, også selvom påsken falder tidligt. Han vil dog ikke tale statistik endnu, da det strålende vejr er en stærkt medvirkende årsag til, at 160 af de ialt 300 pladser til campingvogne er optaget – det vel og mærke inden påsken rigtigt begynder!
Om pladsen fortæller han, at man i år satser på forbedringer og vedligehold. Campinghytterne har fået et løft og der bliver udskiftet en borg i en børnepool. Man optimerer løbende på wifi og andet.

En god start

Vi har talt med 5 campingpladser. Alle taler om en stigning i bookinger og besøg. Alle giver udtryk for en positiv stemning og ser frem til en god sæson. Med vejret i starten af påskeferien kommer man ikke uden om, at det ser meget lovende ud.
God tur til alle herfra.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start