Renault Kangoo vinder International Van of the Year - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Renault Kangoo vinder International Van of the Year

Den helt nye Renault Kangoo Van er netop blevet udråbt som vinder af International Van of the Year 2022. Bag titlen står en jury af 24 europæiske varevognsjournalister.
Steffen F. Olesen
19/11-2021 kl. 13:41

For et par måneder siden løb Renault Kangoo Van med titlen som Årets Varebil i Danmark. Det var den første pris til Renault Kangoo i Europa. Nu har 24 europæiske varevogns-journalister gjort deres danske kolleger kunsten efter, og har udnævnt Renault Kangoo Van som International Van of the Year 2022
Renault Kangoo Van vandt i skarp konkurrence med 14 LCV-modeller fra i alt 11 forskellige mærker.

Det er 4. gang, at en Renault varebil vinder titlen. I 1998 gik titlen til Renault Master, i 2002 var det Renault Trafic og Kangoo Z.E. vandt i 2012.

Den prestigefyldte pris blev offentliggjort på Solutrans Messen i Lyon – en specialmesse for last-og varevogne. Formanden for IVOTY-juryen Jarlath Sweeney overrakte prisen til Mark Sutcliffe – Senior Vice President for Renaults varevognsafdeling som sagde:

”Jeg vil gerne takke hele den europæiske jury for at have valgt den nye Renault Kangoo Van som International Van of the Year 2022. Prisen giver stolthed for vores ansatte. Med prisen anerkendes deres kæmpe indsats med at designe og producere biler med det højeste kvalitetsniveau. Et køretøj, hvor de fantastiske nyskabelser i bilen, der er unikke i markedet, er blevet designet for at øge brugervenligheden for vores professionelle kunder. Prisen er den seneste anerkendelse af Renaults 120 års innovation og know how in LCV-segmentet”

Den nye Kangoo Van er bygget på den højteknologiske Maubeuge fabrik, der siden 1997 har været hjemsted for produktionen af blandt andet Kangoo. For at sikre optimal produktion af Renault Kangoo både som van men også som personbil, samt varebiler fra Mercedes Benz og Nissan, har man investeret ikke mindre end 450 mio. euro – eller godt 3.3 mia. kr. på at optimere fabrikken og produktionsapparatet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start