Priser for ny VW T-Cross er klar - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Priser for ny VW T-Cross er klar

Den forhøjede Polo har Danmarkspremiere til April
Mathias B. Høj
14/12-2018 kl. 10:56

Volkswagen forventer stort salg af deres nye, kompakte SUV T-Cross. Det er den mindste af VW's højbenede, som udover T-Cross også indbefatter Tiguan, Toureq og T-Roc. Klassen af mindre, men høje biler med SUV-design efterspørges af forbrugerne. Med T-Cross er VW's modelpalette ved at være komplet.

T-Cross er marginalt længere end en Polo, men passagererne sidder 10 centimeter højere og mere opret, hvilket giver bedre udsyn og rummelighed. Samtidig er bagsædet længdeforskydeligt med op til 14 centimeter, så bagagerummet kan udvides fra 385 L til 455 L, hvis det skubbes helt frem. Lægges bagsædets ryglæn ned, er der 1.281 L bagagerum til rådighed, og på de to øverste udstyrstrin er T-Cross ydermere udstyret med et passagersæde foran med nedfoldeligt ryglæn. 

Hvad sikkerhedsudstyr angår har T-Cross Blind Spot sensor, Lane Assist, adaptiv fartpilot, eCall og Front Assist med City Emergency brake og fodgængerregistrering. 

To motorer og tre udstyrstrin

T-Cross kommer i første omgang med to 3-cylindrede 1,0 TSI-benzinmotorer. Den ene motor yder 95 hk og har 5-trins manuel gearkasse, hvor den anden har 115 hk og 6-trins manuel gearkasse, og sidstnævnte motor kan for en merpris på 20.000 kr. også kombineres med en 7-trins DSG-gearkasse. 

T-Cross tilbydes i tre udstyrstrin kaldet henholdsvis T-Cross, Life og Style. Priserne begynder ved 199.990 kr. for en T-Cross udstyret med en 95 hk 1,0 TSI-motor, længdeforskydeligt bagsæde, el-indstillelige sidespejle med varme, LED-kørelys, LED-baglygter, el-ruder for og bag, Radio Composition Media med 8” touchskærm i farve og adaptiv fartpilot. Næste trin er T-Cross Life med en 95 hk 1,0 TSI-motor, der koster fra 224.995 kr. og kommer udstyret med detaljer som sort tagræling, Multifunktionslæderrat, 16” alufælge, variabel bagagerumsbund og fremklappeligt passagersæderyglæn. 

Topversionen af T-Cross, Style, tilbydes udelukkende med en 115 hk 1,0 TSI-motor til priser fra 254.995 kr. T-Cross Style er veludstyret og byder på karakteristiske LED-forlygter, sølvfarvede tagrælinger, parkeringssensorer, ambientebelysning interiøret, sportskomfortsæder og 17” letmetalfælge. 

Udstyrspakker

Vanen tro er der mulighed for udstyrspakker, kaldet DK Pakker. Et eksempel er en DK pakke til T-Cross 1,0 TSI, der koster 8.996 kr. og omfatter Climatic aircondition, regnsensor, automatisk nedblændeligt bakspejl og Vinterpakke. Prisen er den samme for en DK pakke til T-Cross Life, men her indeholder pakken Klimaanlæg Climatronic, parkeringssensorer, regnsensor og automatisk nedblænding af bakspejl. 

Detaljer som App-Connect og induktiv opladning  af mobiltelefon i T-Cross fås i en DK teknikpakke til 7.995 kr., der også omfatter sidespejle med el-klapfunktion, tonede ruder bag og forsæder med lændestøtte. 

Ønskes navigation, tilbydes dette i en pakke til 8.996 kr., der også giver  Car-Net Guide & Inform onlineservices i 3 år, samt DAB+ modtager. 

Farver og lir

Det er muligt at bestille T-Cross Life og Style med designpakkerne Bambus Garden, Energetic Orange eller Black, der giver bilen karrosserimatchende farve på sidespejle, instrumentbordets og centerkonsollens dekor, alufælgene og i sædernes indtræk. En designpakke til T-Cross Life koster 10.495 kr. og 8.996 kr. til T-Cross Style. 

Ønskes en T-Cross med et mere sportsligt udtryk, kan den bestilles med R-Line eksteriørpakke, der koster 21.996 kr. til T-Cross Life og 14.996 kr. til T-Cross Style. Pakken omfatter 17” Sebring letmetalfælge, en R-Line frontkofanger, indfarvede dørpaneler og bagkofanger, R-Line-logoer i kølergrill og på forskærmene. På T-Cross Style er det muligt at vælge en R-Line kombipakke, hvor du udover R-Line eksteriør pakken og 18” Nevada letmetalfælge også får R-Line sportssæder, læderbeklædt multifunktionssportsrat og aluminiumsbeklædte sportspedaler. Prisen for R-Line kombipakken er 25.996 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start