Pris på iMiEV - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Pris på iMiEV

Mitsubishi har nu pris på iMiEV elbil og starter forsalg
Tommy Rønn
09/09-2010 kl. 10:00

På dette års Paris Motor Show i starten af oktober vises den europæiske udgave af elbilen Mitsubishi iMiEV. Men allerede nu har vi prisen i Danmark og begynder forsalg med levering fra starten af januar næste år.

Mitsubishi iMiEV er en af de første masseproducerede elbiler. Der er således tale om den ”ægte vare”. Ikke noget med ombygninger eller lignende. Der har været gennemført hundredvis af demokørsler af den japanske udgave af iMiEV i Danmark i løbet af det sidste års tid.. Tilbagemeldingerne har været meget positive. Og mange fordomme er manet til jorden. På Paris Motor Show vises nu den europæiske udgave af iMiEV. Ændringerne i forhold til den japanske udgave er få med fokus på sikkerhed og komfort.

Allerede nu starter forsalget på Mitsubishi iMiEV i Danmark. Prisen er kr. 275.995, svarende til 220.796 ekskl. moms, og den kan leveres fra januar 2011. Batterierne er lithium-ion, og de har en rækkevidde op til 150 km ud fra EU-standarden. Motoren yder 64 hk og har en tophastighed på 130 km/t.

Ladning kan foretages fra et almindeligt 220V stik med 10 amp. Det tager ca. 6-7 timer at lade den fuldt. iMiEV er også udstyret med stik til lynlader, hvor 80% opladning kan foretages på en halv time. Disse standere er dog ikke sat op i Danmark endnu, men forventes i nær fremtid.

Som standard fås sikkerhedsudstyr som ESP og antispin, ABS bremser med EBD samt 6 airbags. Og masser af komfortudstyr som f.eks. aircondition, alufælge og fjernbetjent centrallås.

Der er tale om helt ny teknologi, og derfor er der også en naturlig usikkerhed hos brugeren vedrørende holdbarhed og serviceomkostninger. Eftersom der er færre sliddele på en elbil, er det primært det dyre batteri, der er størst bekymring om. Derfor tilbyder Mitsubishi 5 år eller 100.000 km garanti på batteriet, og 3 år eller 100.000 km på resten af bilen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start