Politiet utilfredse med ny farlig ordning - Besparelser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Politiet utilfredse med ny farlig ordning

Besparelser i politiet skaber stor utilfredshed blandt betjente
Tommy Rønn
05/10-2012 kl. 14:30

Det har længe været normalt at de danske betjente skulle dele patruljevogne, men politi-motorcyklerne har altid været personlige. Sådan forholder det sig ikke mere. Nu skal de danske MC betjente også dele motorcykler.

Det betyder at politiet kan spare stort på indkøb af nye motorcykler. Rigspolitiet kan f.eks. sænke deres MC bestand fra 120 motorcykler til fremtidige 80.

De danske MC betjente er selvsagt ikke tilfredse med denne nye besparelse, som de mener går ud over sikkerheden.

Flere MC betjente har allerede udtalt et de agter at nedsætte hastigheden kraftigt, ved eftersættelser. En nødvendighed for ikke ende i uheld, og for at holde egen sikkerhed i top.

Fremtidigt må derfor, ifølge betjentene, forventes at flere forbrydere undslipper de danske betjente, samt at flere MC betjente involveres i uheld. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Politiet utilfredse med ny farlig ordning

 1. Ha Ha Ha ! !Flere MC betjente har allerede udtalt et de agter at nedsætte hastigheden kraftigt, ved eftersættelser ….det er sgu fint !!!

 2. motomoto du er da en imponerende klaphat! Skal bankrøvere – voldtægtsmænd – flugtbillister og andet godtfolk så have lov at slippe? En tåbelig og barnlig bemærkning.

 3. Så er det vist heller ikke værre. Det er da fråds af skatteydernes penge, at hver mc-betjent skal have deres egen personlige motorcykel.
  Det bør ikke være svært at lade en motorcykel gå ind i en turnusordning, så samme motorcykel deles af få betjente.

 4. Det er vel også muligt at inddele brugerne så de har nogenlunde højde de personer som skal dele den samme MC

 5. Det lyder jo egentlig ikke så tosset, de kan så montere samme dæk på alle og derved få større rabat, alle betjente er mindst 183 høje, så det er sikkert heller ikke noget problem, men at de køber en sofa-cykel som BMW 1600, det virker som et fejlskud. Hvad med de scootere de skal eftersætte i tæt bebyggelse? Skal det være den "lille" FJR 1300 der skal jage dem?
  Mener de skal ha noget enduro til urban kørsel og noget godt agilt grej til landevej/motorvej, ikke noget der er overdrevent stort og tungt, en touringbike, forstår det ikke.

 6. Politiet køber jo biler og motorcykler uden afgift, og ved fremtidigt salg kan en velholdt cykel kørt af samme person formentlig indbringe mere på auktion frem for en udrangeret cykel kørt af 15 forskellige politifolk. Tror det i den sidste ende bliver en dyrere løsning for os alle.

 7. Polisens MCer bliver jo passet, så den køber jeg ikke den der.
  Tror de kører flere km på kortere tid og sælger dem så også hurtigere, 2 år i stedet for 5 år, måske.

 8. @HD Fatdetså

  Politiet betaler afgift på både biler og mc´er.
  Tåbeligt, men sandt.

 9. "Flere MC betjente har allerede udtalt et de agter at nedsætte hastigheden kraftigt, ved eftersættelser. En nødvendighed for ikke ende i uheld, og for at holde egen sikkerhed i top."!

  Spis lige en tudekiks mere!

 10. De er da kun utilfredse, fordi de så ikke kan køre til og fra arbejde på cyklen kvit og frit…………..!!!!! det har ikke den mindste ting at gøre med sikkerhed, den køber jeg ikke.

 11. Det var da de kørte Yamaha ( og Honda ) – nu er det jo besluttet at de skal køre på bimmere – K1600 GT – og så er alt godt igen.

 12. Giver mikkisoft 100% ret SURT at miste personale goder Men som vores HELLE siger . Vi skal alle spare . Tænk på det næster gang du stemmer RØDT

 13. Tommy, det er sgu' en noget tyndbenet artikel du har fået strikket sammen der. Du får ikke beskrevet, HVORFOR ordningen er farlig og der opstår flere uheld m.v.

 14. Det kan vi så selv gætte lidt på.. jeg tror der menes noget med at risikoen for uheld må formodes at stige, når man kører på marginalerne på en mc, der ikke er indstillet helt optimalt efter ens vægt, højde, kørestil oa. Når de skal deles om mc'erne står de jo nok i en slags standardindstilling.

 15. Korrekt – der er ingen afgift på en patrulje vogn, MC, eller andre udrykningskøretøjer.
  Til gengæld gælder de samme regler for politiet, som for os almindeligt dødelige, når det kommer til farven på nummerpladen. Således må Politiet ikke indrette en gul plade bil som foto vogn…den SKAL have hvide plader, for ellers må man ikke opholde/indrette sig bag i bilen.
  Så derfor – har alle foto vogne hvide plader 🙂

Skriv et svar

Giver børn en ny start