Endnu mere komfort til helårscampisten fra Polar 2016
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Polar nyt 2016

Endnu mere komfort til helårscampisten fra Polar
Ursula Østerberg
06/11-2015 kl. 18:00

I over 50 år har svenske Polar produceret campingvogne og autocampere til helårscampisterne. Firmaets oprindelige navn er Polarvagnen, og navnet siger det hele: det er campingvogne velegnede til vintercamping, selv i ekstrem kulde. Det er svensk kvalitet, du kan regne med, og i 2016 er der kommet endnu flere funktioner, som gør din campingferie komfortabel. 

God plads til helårscampisten

I alle årene har Polar arbejdet for at levere god komfort, hvilket i dag bl.a. betyder vandbaseret gulvvarme og centralvarme, der kan styres via smartphone. Komfort er også lig med god plads, og Polar har faktisk markedets bredeste vogne. De forklarer det med, at deres campingvogne skal kunne rumme fiskegrej og badeudstyr om sommeren, og når efteråret går på hæld og vinteren kommer, så skal der være plads til kælk og ski. 

Polar selv hævder at have den stærkeste og stiveste struktur af alle campingvogne på markedet. Samtidig kan de prale med at 90% af alle reservedele siden 1974 stadig kan købes. 

Små forbedringer til indretningen

Polar har lavet flere ændringer i indretningen til sæson 2016. Generelt for alle vognene er der kommet mere lys, bl.a. i hjørnerne ved overskabene og den sammenklappelige overkøje.

Til næste sæson er der også kommet forbedringer, som har været efterspurgt af Polars faste kundekreds. I de nye, større modeller er det derfor nu muligt at vælge hvilken side af vognen, som toilettet skal være placeret på, da ikke alle ønsker, at toilettanken er placeret i teltsiden.  

Af andre nyheder kan nævnes en ny brusekabine med døre, der åbner indad, samt nyt standardgulv med navnet ”Lysegrå planke”. Ønsker du et andet gulv, kan du vælge mellem lysegrå og mørkegrå klinker samt antikt plankegulv. 

Serierne 560, 590 og 700 fås nu i en ny model, DBD, med dobbeltseng og lille opholdsområde bagi, mens 700 LB, BK og DBD har fået et mere rummeligt vinkelkøkken. 800 BR har fået en længere og bredere køjeseng samt tværgående toilet.

Også i den nye sæson er det muligt tilvælge et Truma klimaanlæg, som nu er blevet fuldautomatisk. Indstil den ønskede temperatur, og anlægget starter, hvis det bliver køligere eller varmere end ønsket. 

Det valgfrie forbrændingstoilet

Som noget nyt kan de nye modeller fås med forbrændingstoilet. Det er et rigtigt smart system, der hovedsageligt bruges i sommerhuse i Norge og Sverige. Forbrændingstoilettet kører på gas, og er en hygiejnisk og let måde at komme af med toiletaffaldet på. Al affald brændes til aske ved høje temperaturer og kan derefter ganske let fjernes.  Toilettet skal tømmes efter ca. 100 ganges brug. Asken er helt ren, hvilket betyder, at du kan bruge det som gødning i rosenbedet. En ganske miljøvenlig løsning.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start