Peugeot og ChoosEV - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Peugeot og ChoosEV

Peugeot og ChoosEV gør elbilen Peugeot iOn til et trygt valg
Tommy Rønn
03/10-2010 kl. 16:30

På Paris Motor Show har Peugeot og ChoosEV netop offentliggjort en hidtil uset ordning i bilbranchen, der har vakt stor international opsigt: En komplet tryghedspakke, som endelig gør det miljørigtige bilvalg til en reel mulighed for bilkøbere i Danmark.

Det kræver en stor portion mod at være frontløber på ny teknologi, det ved Peugeot og elbiloperatøren ChoosEV alt om. Derfor støtter de op om de danskere, der vil tage et ansvar for miljøet og vælge en elbil, uden støj, forurening og med stor potentiale for at gøre en forskel for hele miljøets fremtid, en helt ny og højteknologisk elbil, Peugeot iOn. Peugeot og ChoosEV gør det nemlig både nemt og trygt at eje en elbil. Det gør de med et samarbejde, der aldrig er set før.

Når elbilen, Peugeot iOn, kommer på markedet i starten af 2011, kan man trygt lægge eventuelle bekymringer omkring driften fra sig. Sammen med en leasingaftale på Peugeot iOn, får man tilbudt at købe en månedlig abonnementsordning, der gør det attraktivt at have en innovativ og miljørigtig bil. Abonnementsordningen tager sig af alt, fra batteri, opsætning af intelligent ladestander, byttebil til de lange ture, forsikring, døgnservice m.m.

”Det skal være nemt at vælge Peugeot iOn, og derfor har vi sammen med ChoosEV udarbejdet et unikt koncept, hvis indhold giver svar på de spørgsmål, de mange interesserede har stillet omkring elbilen det sidste år,” siger miljøchef Jens Andersen fra Peugeot Danmark.

”Ligesom Peugeot Danmark er virksomhederne bag ChoosEV, nemlig, Sydenergi, Seas-NVE og Sixt, fokuseret på bæredygtighed og et grønt miljø, og lige som os er de villige til at tænke kreativt og innovativt,” fortsætter han ”Derfor har vi været i stand til at lave en attraktiv totalpakke, som de fleste aktører på markedet på forhånd ikke havde troet var muligt. Vores løsning vækker ikke bare opsigt i Danmark, men i hele Europa.”
Direktør for ChoosEV, Henrik Isaksen, ” Elbilen skal ikke give bekymringer – det har den for mange fordele til, og da vi er eksperter på elbiler tager vi os af alt det vigtige, der indgår i at have en elbil, så kunden kan koncentrere sig om at køre.

En leasingperiode på 3 år og 10.000 km pr. år koster kr.5.549 pr. mdr. inkl. moms for leasing inkl. et standard abonnement. Herudover er der mulighed for diverse tilvalgsydelser. Bilag vedhæftet. Ved et længere kørselsbehov på f.eks. 5 år og 15.000 km pr. år bliver prisen kr. 5.309. Det er også værd at bemærke, at det kun koster ca. 1/3 i energi pr. km. i forhold til en benzindrevet bil.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start