optimisme, åbent hus, mange besøgende, flere handler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Optimisme for året 2014

Lad os tage et succesfyldt åbent hus arrangement som et tegn på, at krisen også er ved at lette i campingbranchen.
Erik Lodahl
10/01-2014 kl. 16:26

Her i forbindelse med indgangen til det nye år 2014 er det vel på sin plads også at gøre sig nogle tanker om udviklingen i campingbranchen.

I det gamle år 2013 var der jo desværre adskillige campingforhandlere, der måtte dreje nøglen om og stoppe, heriblandt også nogle gamle velrenomerede firmaer.

Nu er der mange røster fremme om, at krisen i samfundet er ved at være ovre, og at der er lysere tider på vej. Gælder det også i campingbranchen?

Mange forhandlere har startet det nye år med åbent hus arrangementer. Jeg var taget til Kronjyllands Camping og Marine Center i Randers lørdag den 04.januar for at se, hvad der rører sig lige nu. Da vi kom, var der mange mennesker i udstillingslokalerne – Kronjyllands Camping og Marinecenter havde inviteret til brunch, så der var også fyldt op med gæster i spiselokalet, hvor der var livlig snak over den dejlige varme leverpostej.

Direktør Niels Mortensen oplyste mandag, at der ialt havde været ikke mindre end mellem 1.200 og 1.500 besøgende i løbet af weekenden og ikke mindst, at der var blevet solgt 4 campingvogne og rigtigt meget tilbehør – han betegnede åbent-hus arrangementet som en succes.

Jeg ved godt, at “en enlig svale gør ingen sommer”, men lad os håbe, at dette åbent hus arrangement er et tegn på, at det også er ved at lysne i campingbranchen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start