Opel´s plan for fremtiden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opel´s plan for fremtiden

Opel har i dag afholdt pressemøde om firmaets plan frem til 2012 - de vil bl.a. introducere 12 nye biler.
Johannes Nipper
09/02-2010 kl. 23:45

Ud over en masse økonomisk information om mærkets strategi for at ride den igangværende finanskrise ud i stil – kastede dagens pressemøde hos Opel et par ganske interessante informationer af sig.

Skal de tørre tal hurtigt overstås, kan det nævnes at Opel allerede i 2012 skal have vendt skuden og lave overskud. Men det er desværre ikke nogen let opgave at finde de besparelser og efektiviseringer der skal til – så det kommer til at koste jobs – 8369 stk. for at være præcis. Langt størstedelen, næsten 7000 fyringer, skal findes i produktionen -så den skal slankes betragteligt.

Men nok om fyringer og krise, for den forestående plan for Opel indeholder også positive og spændende elementer. Opel vil inden 2012 introducere 12 nye modeller, 8 nye i 2010, 4 nye incl. Ampera i 2011 og målet er at minimum 80 % af mærkets modeller skal være maks. 3 år gamle.

En anden spændende målsætning er at Opel i fremtiden vil være markedsførende på alternative brændstoffer – ingen lille bedrift. Flagskibet indenfor den grønne indsats er elbilen Ampera, der ifølge planen introduceres i 2011.

Spændende bliver det at se om Opel kan leve op til egne målsætninger, men uanset hvad  har vi nu fået 12 nye modeller at se frem til, og løftet om en fremtidig storspiller på det grønne bilmarked.

 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start