Opel Insignia får ny navigation
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opel Insignia får ny navigation

Den største Opel har fået ny navigation med Live Traffic, der giver aktuelle trafikmeldinger via en opkoblet mobiltelefon, digitalradio DAB+ og TMC systemet. Navigationen giver mulighed for selv at opdatere kortinformationen.
Mathias B. Høj
13/11-2018 kl. 09:12

Navigation og lydanlæg på Opel Insignia er fra modelår 2019 opdateret med ny grafik og nye funktioner.

Det er nu muligt selv at opdatere kortdata i navigationen op til fire gange årligt som en gratis service, så snart nye kortdata er frigivet. Det betyder, at bilen ikke skal til service for at få lagt nye veje og ændringer ind i navigationen, og opdateringerne kan ske hurtigere end hidtil.

Andre nyheder er Live Traffic, der sikrer løbende trafikinformationer via brugerens mobiltelefon, hvis den er koblet til bilens Bluetooth. Er bilen udstyret med digital DAB/DAB+ radio får den også trafikinformation sendt digital til bilen, og endelig fungerer den traditionelle TMC – Traffic Message Channel – også med det nye system.

Brugere af samme bil kan få hver sin profil, så bilen husker førerens individuelle favorit radiostationer, destinationer i navigationen og indstillingerne i klimaanlægget. Bilen kan håndtere op til fem forskellige brugere. Anlægget er forberedt til Apple CarPlay og Android Auto, når sidstnævnte engang bliver til rådighed på dansk. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start