Opel bliver elektrisk, entrerer Kina og lancerer Manta-e - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opel bliver elektrisk, entrerer Kina og lancerer Manta-e

Opel Danmark
Steffen F. Olesen
14/07-2021 kl. 13:52

Opel starter det næste kapitel i elektrificeringsoffensiven: Det traditionsrige tyske bilmærke der er i fuld gang med at elektrificere hele model-porteføljen, vil fra 2028 fokusere på kun at sælge batteri-elektriske biler i Europa. Opel vil også entrere verdens største bilmarked Kina, som et fuldt elektrisk bilmærke og slutteligt vil den legendariske Opel Manta genopstå som elbil indenfor de næste fire år.

“I 2028 vil Opel kun tilbyde elektriske biler i Europa”, fortalte Opels CEO Michael Lohscheller til Stellantis EV Dag 2021, der blev afholdt online. “Det viser med al tydelighed, at vi mener det alvorligt, når det kommer til Opel og elektrisk mobilitet. Bilindustriens fremtid er elektrisk – og Opel er en del af den. Vi er på en rejse, hvor vi genopfinder Opel og transformerer os til et yngre, grønt og globalt brand. Opel bevæger sig fra konservativ til cool. Vi er på vej mod en nul netto-CO2 fremtid, hvor COer den nye valuta i vores industri.”

Den endelige beslutning om at bringe Opel-mærket tilbage til Kina, er nu også taget. Et af Opels mål er at blive et globalt bilmærke. “Kina er verdens største bilmarked og vi mener, at vi kan vækste mærket i den del af verden også” sagde CEO Micahel Lohscheller. I Kina vil Opel kun blive tilbudt som elbiler.

Lohscheller annoncerede ved same lejlighed, at Opel vil genopfinde den legendariske Manta. Dette er blevet besluttet på baggrund af den meget positive feedback, man har fået efter introduktionen af Opel Manta GSe ElektroMOD. “Manta er et ægte ikon i vores historie samt en inspiration for vores fremtid. Vi vil introducere en ny serieproduceret Manta omkring 2025. Fuldt elektrisk, selvfølgelig”, fortalte Micahel Lohscheller.

Opel er i fuld gang med sin elektrificeringsoffensiv. Ved udgangen af året vil mærket kunne tilbyde ni elektrificerede modeller og i 2024 vil alle Opels modeller kunne fås i en elektrificeret udgave.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start