Opel Astra Sports Tourer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Opel Astra Sports Tourer

Opel viser Astra Sports Tourer i Paris
Tommy Rønn
26/08-2010 kl. 10:00

Biludstillingen i Paris den 2. til 17. oktober bliver første officielle optræden for stationcar version af den nye Opel Astra.

Den nye Opel Astra har været på gaden i otte måneder som traditionel hatchback karrosseri med fem døre, og snart kommer bilen som stationcar. Som det er tilfældet med Insignia, er den nye stationcar version af Opel Astra døbt Sports Tourer for at understrege kombinationen af rummelighed, elegant design og dynamiske køreegenskaber. Opel Astra Sports Tourer får debut på biludstillingen i Paris, som finder sted fra 2. til 17. oktober.

Bagagerummet rummer fra 500 liter op til 1550 liter, når ryglænet lægges ned. Astra Sports Tourer har samme akselafstand som Astra med fem døre, og undervognen med compoundaksel og Watts led bagtil er også den samme – dog er fjedre og støddæmpere tilpasset højere lasteevne. Motorprogrammet omfatter fra 1,3 CDTI ecoFLEX med 95 hk og Start/Stop teknologi til 1,6 Turbo med 180 hk og 2,0 CDTI med 160 hk. Astra Sports Tourer kommer desuden med 1,4 Turbo med 120 hk og 1,4 Turbo med 140 hk.

På europæisk plan udgør stationcar markedet i denne klasse ca. 25 procent af salget, mens det i Danmark er over halvdelen for den nuværende Astra. Opel venter derfor stigende efterspørgsel på Astra, der i fem dørs versionen efter otte måneder er solgt i 200.000 eksemplarer i Europa.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start