Nyt værtspar på DCU-Camping Mols
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt værtspar på DCU-Camping Mols

Helårscampingpladsen DCU-Camping Mols har fået nyt værtspar pr. 15. november 2015
Ursula Østerberg
21/11-2015 kl. 18:00

Det er ægteparret Kristian Nielsen og Lissi Bergholdt, der tager over efter parret Pia Hallengren Pedersen og Jens Pedersen, der har arbejdet i DCU-regi i årevis. Pia og Jens Pedersen har nu besluttet at sige farvel og tak, da Jens har nået en alder, hvor han gerne vil have bedre tid til at nyde sit otium i almindelighed og familien i særdeleshed. Det nye værtspar er ikke helt ukendte for campinglivet – for Kristian Nielsen er søn af Bente og Kurt Nielsen, der forpagter DCU-Camping Odense.

En af DCU’s mest veludstyrede pladser

Det er en af Dansk Camping Unions mest veludstyrede pladser, som det nye værtspar overtager forpagtningen af. DCU-Camping Mols er en helårsåben campingplads med 478 pladser. Pladsen har bl.a. nyere facilitetsbygninger og grilltelt til fri afbenyttelse.  Den familievenlige campingplads er natoplyst og har en række af aktiviteter for børn og unge, bl.a. den store børnevenlige legeplads med hoppepuder, svævebane, klatretårn samt swimmingpool. Derudover er der også minigolfbane, fodboldbane, petanquebane og beach volley. 

Omgivet af strande og natur

DCU-Camping Mols er omgivet af strande og natur og ligger i et kuperet område med udsigt til havet. Ebeltoft ligger kun cirka 1 km væk i gåafstand, og i nærheden finder man også Ree park, Fregatten Jylland, Ebeltoft glasmuseum, Djurs Sommerland, Randers Regnskov og Kattegatmuseet, som er blandt de populære udflugtsmål for børnefamilierne. Er man til naturoplevelser er Ebeltoft Nationalparken, Kalø slotsruin, Helgenæs og Jernhatten absolut også et besøg værd. De aktive campister er især glade for Ebeltoft cykelguider, som er en flok natur- & kulturinteresserede lokale, der siden foråret 2006 har taget cykelinteresserede turister rundt på tur for at se seværdigheder og høre om områdets kulturhistorie. Kun en halv times kørsel fra Campingpladsen ligger også Grenå, som er en af Danmarks hyggeligste købstæder.

Der går hurtigfærger direkte til Sjælland og motorveje til det meste af Danmark ikke langt fra pladsen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start