Nyt om Campingferie.dk - Konkurs - Tvangsopløsning
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt om Campingferie.dk

Kendt TV vært fra TV2 Fri og DK4 mistænkes for selskabstømning og konkursrytteri - Dybteborende undersøgelse viser rystende informationer
Webmaster
27/10-2016 kl. 15:30

Efter nyheden om konkurs hos campingferie.dk (Selskab af 01. maj 2012 ApS, det tidligere Neslein Media ApS), har vores journalister kigget selskabet og ejerkredsen efter i sømmene. De nyopdagede informationer viser rystende økonomisk styring og efterfølgende store regninger til skatteyderne.

Der tegner sig et billede af hvordan campingferie.dk opererer i markedet. Et selskab tegnes af familiemedlemmer til  Peer Benni Neslein, som senere overtager selskabet. Når gælden i selskabet (Typisk skatte og momsgæld) nærmer sig de 2 millioner, tegner familiemedlemmer til Peer Benni Neslein et nyt selskab, som straks derefter overtager aktiviteterne.

Efterfølgende lader Peer Benni Neslein det nu inaktive selskab tvangsopløse/konkursmelde, og overtager det nytegnede selskab fra familiemedlemmer, og fortsætter driften. Derved ender familiemedlemmer aldrig i tvangsopløsning/konkurs. Det gør kun Peer Benni Neslein. Smart og gennemtænkt, men moralen kan diskuteres.

Med dette setup kan selskaberne undvige betaling af skat og moms. Om dette er formålet vides dog ikke.

D. 03.02.2014 lukkede Neslein ApS med en gæld iflg. regnskab på -1.588.520 kr.

D. 21.10.2016 endte Neslein Media Aps med en gæld iflg. regnskab på  -2.197.674 kr.

Ovenstående er publicerede regnskabstal, længe inden lukningerne, så beløbene er muligvis af en anden dimension.

Små 4 millioner der mangler på skatteydernes konto efter ca. 2,5 års drift af campingferie.dk hvis regnskaberne er valide.

Og nu kører campingferie.dk videre i et nyt selskab kaldet Campingferie.dk ApS – CVR 37694908. Og gæt hvem der har tegnet selskabet. Ja familiemedlem til Peer Benni Neslein, nemlig Electra Holly Signe Neslein. Electra Holly Signe Neslein driver også firmaet Connect Life Leadership Lifestyles I/S (Lifeflow) der udfører kurser der skal gøre os til bedre mennesker.

Nu venter vi bare på hvad kurator kommer med af konklusion.


Historien bag campingferie.dk

NK-TV Udlejning ApS – CVR 66648516

  – 05.07.1995 – Peer Benni Neslein indtræder som ejer i direktionen.

  – 04.04.1997 – Campingferie.dk oprettes og startes.

  – 30.09.2002 – Likvidation vedtages efter anmodning om tvangsopløsning.

  – 25.02.2003 – Selskabet opløses

PV-TV Holding ApS (Neslein ApS) – CVR 25261003

  – 14.03.2000 – Selskabet oprettes af Anne Vibeke Isaksen.

  – 17.03.2004 – Selskabet omdøbes til Neslein ApS.

  – 17.03.2004 – Selskabet overtages af Peer Benni Neslein.

  – 02.05.2012 – Selskabets aktiver overføres til Neslein Media ApS – CVR 34486379.

  – 03.02.2014 – Selskabet anmoder om tvangsopløsning.

  – 03.02.2014 – Selskabets gæld iflg. seneste regnskab -1.588.520 kr.

Neslein Media ApS (Selskab af 01. maj 2012 ApS) – CVR 34486379

  – 02.05.2012 – Oprettes af Rasmus Neslein og Signa Holm Neslein.

  – 02.05.2012 – Fortsætter drift af campingferie.dk.

  – 25.02.2015 – Selskabet overtages af Peer Benni Neslein.

  – 18.05.2016 – Selskabet ændrer navn til Selskab af 01. maj 2012 ApS.

  – 18.05.2016 – Selskabets aktiver overføres til Campingferie.dk ApS – CVR 37694908.

  – 15.08.2016 – Selskabet anmoder om tvangsopløsning.

  – 21.10.2016 – Selskabet tages under konkurs af Sø og Handelsretten.

  – 21.10.2016 – Selskabets gæld iflg. seneste regnskab -2.197.674 kr.

Campingferie.dk ApS – CVR 37694908

  – 18.05.2016 – Oprettes af Signa Holm Neslein.

  – 18.05.2016 – Fortsætter drift af campingferie.dk.

Kilde: Alle informationer stammer fra cvr.dk

Del med en ven

0 personer snakker om “Nyt om Campingferie.dk

 1. hvordan kan sådan noget svineri være lovligt ……..konkurs rytteri , føj for fanden

 2. Lok lortet og smid bagmændene direkte i spjældet. Det er da det eneste rigtige.

 3. @offenbach. Er det bestilt i gammelt CVR nummer bør man hurtigst mulig kontakte kurator og gøre krav gældende.

 4. Jeg har heldigvis ikke bestilt noget derinde idet der tidligere har været kørt debat omkring det konkurs rytteri, men hver gang emnet blev bragt op bliver tråden slettet og brugeren blokeret for at lave nye indlæg. inkl. undertegnede… Ja sandheden er ilde hørt.

  Nu kan jeg så se alle de der deltager i tråden om magacin faktisk billigere det fænomen der hedder APS (a prøver satme ) og faktisk dermed retfærdiggør snyd og bedrag.
  Dog har jeg lagt mærke til at hver gang en CV forhandler lukker og åbner igen er det noget forbandet svineri…
  Dobbelt moralen længe leve.

  Tak Magacin for at bringe artiklerne om Campingferie og lad os gerne få flere af den slags.

 5. Tja. Vi har netop set at campingferie.dk har sendt noget ud omkring en sag har to sider. Vil godt starte med at slå en ting fast. Vi har intet imod campingferie.dk, og mener de gør et fint arbejde med at sælge campingideen. Men vi har som medie altid skrevet om konkurser og opløsninger. Vores data kommer direkte fra Statstidende og CVR. Derfor skriver vi om dem, så forbrugerne kan nå at kontakte kurator hvis de har et udestående. Vi er nemlig et mede der er 100% forbrugerorienteret, hvorfor det er vores pligt at oplyse læserne.
  Men flertallet på redaktionen måtte smile og le da vi så beskrivelsen i campingferies udsendte om hvor lille et medier vi er. Vi er ifølge Dansk Online Index, som er Danmarks officeille web måleenhed, er MagaCin.dk danmarks 44 største webside målt på sidevisninger. Foran medier som f.eks tipsbladet.dk, kristelig-dagblad.dk, udeoghjemme.dk, familiejournal.dk osv.
  Tjekker man Alexa, så er MagaCin.dk over 5 gange større end campingferie.dk. MagaCin.dk er nummer 576 tusinde største webside i verden. Campingferie.dk er nummer 910 tusinde i verden.
  http://www.alexa.com/siteinfo/campingferie.dk
  http://www.alexa.com/siteinfo/magacin.dk

  Vi gider ikke kaste os ud i en debat med campingferie.dk, da dette ikke er formålet med artiklen. Artiklen er ren oplysning.

  Mvh campingskribent, MagaCin.dk

 6. Jeg er blandt dem, der har modtaget en mail fra Peer Neslein, og da han afsluttet sin mail med "OBS: Du kan ikke svare på denne mail", er det vel ok at kommentere på det her på magacin.dk (som jeg i øvrigt ikke kender).

  Jeg finder det direkte pinligt, at Peer Neslein skriver "Lad mig understrege, at ingen private nogen sinde har mistet penge på Campingferie og når Magacin slynger om sig med millioner i gæld, er det kun for at skade Campingferie."

  Hvis man i hans sætning erstatter "Campingferie.dk" med "Udbytteskattesvindlerne" og erstatter "Magacin" med "Dagbladet Information", bliver det måske selv for hr. Neslein tydeligt, hvor grotesk det lyder i ørerne på en danske skatteborgere.

  Jeg er med på, at ikke alle virksomheder altid kan have overskud, men jeg er opdraget til at svare enhver sit – uanset om det så er Skat eller "private".

  Nu har hr. Neslein efter eget udsagn koblet sin advokat på sagen mod Magacin. Så må jeg jo spørge, hvem der skal betale advokaten, når nu der ingen penge er. Det nye firma bag campingferie.dk? Hr. Neslein selv (han har jo ikke efter eget udsagn heller mistet penge på campingferie.dk!)? Eller skal også den regning sendes videre til skatteborgerne i landet?

 7. Jeg har været på campingferie.dk hver dag de seneste mindst 5 år og elsket det men nu er det slut. Jeg og familien har tidligere haft dyb respekt for Peer men den respekt er helt væk nu. Grotesk Peer kalder en konkurs for et generationsskifte. Et generationsskifte klares normalt med man indsætter den nye generation i direkteionen og ejergruppen og selv trækker sig. Så overtager den nye generation alle forpligtelser, også gælg. Men Peers udlægning og version er helt simpelt nulstilling af gæld. At Peer så skriver at det er en simpel operation og simpel generationsskifte finder vi dybt kritisabelt.
  At Peer ydermere sender en mail til os om han ikke gør noget forkert selvom alle kan se på virk at Peer snyder er jo helt vanvittig.
  Peers respekt hos os er helt tabt.

 8. Ak ja. Jeg var skribent på deres campingmagasin for nogle år siden. Jeg mener at jeg leverede nogle udmærkede artikler, og jeg ønskede ikke betaling for dette. Dette ophørte, da man satte en god historie, jeg havde skrevet, om Wolfsburg vw og Camping på, uden at kreditere mig for den. Man havde erstattet mine gode fotos med et billede af en legobil. Jeg forsøgte at gøre indsigelse mod denne uhyrlige krænkelse af min ophavsret. Jeg fik ingen undskyldning men kun et svar om at jeg kunne gøre mit krav gældende. Jeg sagde "tak for kaffe!" Herefter fik de ikke mere stof fra mig.

 9. Jeg har sendt det hele videre til Ekstrabladet i håb om at de kan give os noget mere fokus på Peer

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start