Nyt logo og hastighedsbegrænsning til Dacia - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt logo og hastighedsbegrænsning til Dacia

Bestiller du en ny Dacia fra den 16. juni og fremefter, bliver den leveret med det helt nye logo på fronten.
Steffen F. Olesen
16/06-2022 kl. 07:25

I 2021, og første del af 2022, har der ifølge en pressemeddelelse været mere end almindelig travlt i Dacias hovedkvarter i Paris.
På den tid har Dacia ikke alene lanceret den nye Sandero og Sandero Stepway, den faceliftede Duster, den elektriske Dacia Spring og sidst men ikke mindst, den første Dacia i C segmentet – nemlig Dacia Jogger.

Hertil fortæller Renault Group Danmark at hele det grafiske udtryk har ændret sig, og at der er kommet nye farver i paletten. Og hvor vi i længere tid har kunnet se Dacias nye grafiske linje på papir, så er tiden kommet til, at det også kan ses på vejene.

Bestiller du en Dacia fra den 16. juni og fremefter, bliver den leveret i løbet af efteråret, og det med nyt logo ude og inde.
I midten af den nye designstrategi står nemlig Dacia emblemet.
Emblemet er naturligvis et D og et C, men logoet skal også symbolisere et kædeled, der understreger Dacias robuste og minimalistiske tankegang.

Udover nye logoer og introduktionen af nye farver som eksempelvis grå, vissengrøn og brændt orange – alle farver der skulle signalere outdoor og naturlige nuancer – er der også andre ændringer på vej.
Som det første mærke i Renault Group vil de kommende Dacia nemlig være begrænset til maksimalt 180 km/t. Og inden de vandede vittigheder kommer på banen, som at ingen Dacia indtil nu har kunne køre 180 km/t., så kommer Renault Group lige med en reminder.

Virkeligheden er nemlig, at eksempelvis Dacia Duster med 130 og 150 hestes benzinmotor indtil nu har haft en tophastighed på over 200 km/t, ligesom Dacia Jogger ligger over den kommende maksimale hastighed.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start