Nyt fra Porsche - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyt fra Porsche

Den kommende tid byder på meget nyt fra de hurtige tyskere.
Johannes Nipper
21/02-2010 kl. 22:45

Først kom nyheden, om at der fra Maj måned vil komme en ny udgave af 911'eren til salg i Danmark. Desværre er modellen, der vil være den nye topmodel i 911 lineup'et, nok kun forbeholdt de få – men har man 3.742.534 kr. liggende behøver man ikke oprette lån for at eje den nye 911 Turbo S. 

For de tre-trekvarte millioner kroner får man så også en sekscylindret boxermotor med variabel biturbo, 530 hk. og 700 Nm., firehjulstræk, og evnen til at gå fra 0-100 på 3.3 seunder. Men måske mest imponerende er at Porsche påstår at 911 Turbo S vil køre 8,8 km/l i gennemsnit – det kræver dog nok at man lader nogle af hestene få en pause fra tid til anden.

Efter nyheden om Porsche 911 Turbo S landende besked om at endnu en version af 911'eren på vej. Denne gang er det en ny GT3 – men i en noget speciel udgave.

Navnet er Porsche 911 GT3 R Hybrid og det siger vist det hele – og så alligevel ikke. Godt nok er den nye GT3 en hybrid, men ikke i den forstand vi normalt tænker. GT3 R Hybrid har nemlig ikke noget batteri. I stedet er der ved siden af føreren monteret et mekanisk svinghjul der oplagrer kinetisk energi fra kørslen. Når det mekaniske svinghjul roterer med maksimale 40.000 omdrejninger i minuttet vil det, oveni bilens 480 hk.,  kunne levere kraft til de to forhjulsmonterede elmotorer der svarer til ca. 160 hk. i 6-8 sek. 

Porsche GT3 R Hybrid vil kunne ses fra 4 marts. på årets biludstilling i Geneve.

Kort efter at have hørt om GT3 R Hybrid fik vi besked om at Porche også vil vise en anden nyhed frem på en anden forestående bilmesse. Det drejer sig om to nye udgaver af Porches GT – Panamera.

Man har ifølge Porsche, bl.a. arbejdet intensivt på at forbedre modellens brændstofforbrug og har fået Panamera til at gå lige over 10 km/l…(Indsæt skævt smil) – men okay det er jo en Porsche. Det skal dog siges, at man som Europæer skal rejse langt for at se verdenspremieren på Panamera og Panamera 4 – da begge modeller vises første gang d. 23 april i Peking.

Gider man ikke flyve til østen må man vente til de to nyheder kommer til Danmark en gang i Maj, man kan evt. begynde at spare op – priserne for den nye Panamera starter lige under 1.600.000 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start