Nye campingværter på DCU camping
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nye campingværter på DCU camping

Nye campingværter på DCU-Odense City Camp og DCU-Camping Blommehaven
Ursula Østerberg
10/12-2015 kl. 15:00

Der er omrokeringer i gang på DCU’s campingpladser lige nu. I begyndelsen af november fik DCU-Camping Mols nyt værtspar, og nu sker det samme for DCU-Odense City Camp og DCU-Camping Blommehaven. 

DCU-Camping Blommehaven

Da DCU-Camping Mols fik nyt værtspar i sidste måned var det ikke et helt tilfældigt par, der overtog pladsen. Det er nemlig søn og svigerdatter til Bente og Kurt Nielsen, der i mange år har drevet DCU-Odense City Camp. Bente og Kurt ønsker nu at komme tættere på familien og samtidig få et tæt spændende samarbejde med DCU-Camping Mols. De forlader derfor Odense City Camp og overtager forpagtningen af Blommehaven, der ligger kun 5 km fra Aarhus centrum. 

”Vi glæder os meget. Vi har en datter i Silkeborg og en anden i Tilst ved Århus, og det gør jo alting lidt nemmere, når man rykker tættere på familien”, siger Kurt Nielsen, der glæder sig meget til at prøve kræfter med Blommehaven.” Vi synes, det er en fantastisk spændende plads,” understreger han.

Campingpladsen ligger smukt beliggende ved Marselis skovene og Moesgård Museum direkte til strand og natur. For de familier, der er på campingpladsen om dagen, byder sommeren normalvis på masser af aktiviteter. Der har tidligere været zumba, ansigtsmaling, sumobrydning, snobrødsbagning og disko på kalenderen, som Bent og Kurt med stor sandsynlighed fortsætter.

DCU-Odense City Camp

Tove og Knud Bæklev overtager efter Bente og Kurt Nielsen og tiltræder på DCU-Odense City Camp 1. februar 2016. De overtager en campingplads med 432 pladser tæt ved Odense Centrum. 

Tove og Knud Bæklev har erfaring fra CampOne Grenen Camping i Skagen, hvor de har været værtspar de seneste fire år. Da de tog springet og overtog rollen som campingværter var det uden tidligere erfaring. Til gengæld har de i mange år været aktive campister og har igennem tiden opbygget et stærkt førstehåndskendskab til de forventninger, campinggæster stiller.  

Parret har i mange år boet i Ringe på Fyn, inden de for fire år siden valgte at rykke teltpælene op og flytte til Skagen. Det er venner og familie, der har fået dem til at vende tilbage til Fyn nu og tage imod muligheden som campingværter i Odense. 

”Vi har været rigtig glade for at være på Grenen, men vi har vores familie, venner og netværk er på Fyn. Derfor glæder vi os meget til at komme tilbage,” siger Knud Bæklev, der ser store muligheder i DCU-Camping Odense.

”Den har nogle dejlige faciliteter og en rigtig god størrelse. Der ligger nogle skønne naturområder som for eksempel Fruens Bøge i nærheden, og samtidig er det en bynær plads med de muligheder, det giver. Odense er en meget progressiv by med mange koncerter og kulturelle tilbud, og der har vi en vigtig opgave i at få fat i nogle af de gæster, der kommer til byen i den forbindelse,” fortæller han.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start