Ny VW Tiguan på trapperne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny VW Tiguan på trapperne

Volkswagen har givet offentligheden et smugkig på den nye Tiguan, som efter planen vil blive lanceret i sommeren 2020.
Steffen F. Olesen
17/04-2020 kl. 10:42

Over artiklen ser du en skitse af den nye Volkswagen Tiguan. Skitsen blev offentliggjort i forbindelse med VW’s marketingschef Hendrick Muth’s præsentation af modellen, og som det fremgår af skitsen, får den nye Tiguan en visuel overhaling, så den falder på linje med VW’s seneste modeller.

Faceliftet som omfatter blandt andet en skarpere udseende front og fuld LED lygteføring, er ifølge Muth kun en del af en omfattende genopfriskning af modellens design. En genopfriskning som vil give bilen en mere dynamisk fremtoning.  

Muth bekræftede under præsentationen at bilens interiør bliver opgraderet med den seneste digitale teknologi, som blandt andet omhandler VW’s nyeste infotainmentsystem, og derfor forventes det at der bliver ryddet kraftigt op i gammeldags fysiske kontakter samt knapper.

Modellen bliver også udstyret med Volkswagens seneste driver assistance systemer, som vi så introduceret i VW Golf. Herved får kommende ejere altså muligheden for at benytte sig af semi-autonom kørsel ved hastigheder på helt op mod 200 km/t.

Volkswagen har allerede afsløret at den nye version af Tiguan vil kunne fås som GTE plug-in hybrid, men at de også vil videreføre forbrændingsmotorer fra både TSI og TDI familien. Både benzin og diesel motorerne har gennemgået en lang udviklingsproces, med det formål at nedsætte udledningen af naturskadelige stoffer, heriblandt et dobbeltdoserings system på TDI motoren.

For nylig blev en sportslig version af den nye Tiguan spottet under en testsession på Nürburgring i Tyskland, men det er endnu ikke lykkedes at hive ret mange informationer ud af Volkswagen om en kommende VW Tiguan R. 

Hendrick Muth udtaler dog at den vil komme umiddelbart efter lanceringen af den ”almindelige” Tiguan i sommeren 2020, og at folk skal forberede sig på at blive fornøjeligt overrasket.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start