Ny VW Tiguan Allspace med plads til syv personer
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny terræn-Tiguan til sammenbragte familier

Stor og rummelig Tiguan Allspace giver plads til hele familien og bagagen
Mathias B. Høj
14/11-2017 kl. 08:12

Dine børn, mine børn – og så al deres bagage. VW's nye Tiguan Allspace kan være et nyttigt redskab til udflugter af den mere terrængående slags for storfamilier, sammenbragte familier eller måske endda Taxier. I hvert fald er Tiguan Allspace 215 mm. længere end standardversionen. Det lyder måske ikke af så meget, men forlængelsen gør det muligt at indbygge en tredie sæderække, som kan klappes ned, når den ikke er i brug.

I fremtiden, når én af sædernes brugere er blevet gammel nok til at flytte hjemmefra, er der masser af bagagerumsplads til papkasserne: 230 L med alle sæderækker oppe; 700 med bagerste sæderække klappet ned og 1775 L med alle bagsæder nede.

Selvom Tiguan og Tiguan Allspace er søskendemodeller, er der forskelle i designet, udover de længere bagdøre. Motorhjelmen er højere og giver en bedre balance i proportionerne på den længere Allspace, og den længere bagsektion har en vindueslinje, der rejser sig hen mod den markante C-stolpe.

Tiguan Allspace introduceres med et bredt modelprogram, der følger det, som vi kender fra Tiguan. Det vil sige, at Allspace kommer med tre TSI-benzinmotorer og tre TDI-dieselmotorer, forhjuls- og firehjulstræk og tre udstyrstrin; Trendline, Comfortline og Highline. 6- og 7-trins DSG-gear er standard på alle modeller undtagen på 1,4 TSI Trendline og 2,0 TDI Trendline, der er udstyret med 6-trins manuel gearkasse.

Tiguan Allspace kan fås til priser fra 389.995 kr. for en Trendline med forhjulstræk, en 150 hk 1,4 TSI-motor og 6-trins manuel gearkasse, der kører op til 16,7 km/l ifølge EU-normen. Ønskes 6-trins DSG-gear og Comfortline-udstyr, der blandt andet omfatter 3-zonet klimaanlæg, fjernlysassistenten Light Assist og nedklappeligt passagersæde foran, er prisen 453.395 kr.

Modelmæssigt er der rigtigt meget overlap med den i øvrigt velkørende Skoda Kodiaq, som vi tidligere har testet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start