Ny Suzuki Swift Sport
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Swift Sport

Sportsligt orienterede kørere udenfor topskattesegmentet kan nu glæde sig til underholdende kørsel uden det skal koste en formue. Den ny Suzuki Swift Sport med 140 turboheste, meget udstyr og en prislap på 224.990 kr kommer til DK i midten af september
Mathias B. Høj
16/08-2018 kl. 11:06

Tredje generation af Suzuki Swift Sport er snart tilgængelig på det danske marked. Den adskiller sig fra “hverdags-Swiften” i såvel motorisering, som i udstyr og sikkerhed. Men også i det ydre og i kabinen er der skruet op for udstrålingen, så modellen fremtræder som en særlig model i Swift programmet.

Optimeret 140 hk turbomotor

Bag den forlængede sportsfront gemmer sig en optimeret udgave af Suzukis Boosterjet-motor på 1,4 liter. Den yder 140 HK og har et maksimalt moment på 230 Nm ved 2.500 til 3.500 o/m. Motoren er koblet sammen med en 6-trins manuel gearkasse, hvor skiftene ligger tæt.

Den nye Swift Sport er 80 kg lettere end sin forgænger og er dermed mere væver og hurtig i svingene. Også når det går ligeud, er der flotte præstationer. Sprintet fra 0 til 100 km/t kan klares på 8,1 sek., og topfarten er 210 km/t.

Drivlinjen er sat op til at spille sammen med Sport-undervognen, der er forbedret og forstærket med blandt andet Monroe-støddæmpere, stivere torsionsbagaksel samt kraftigere bremser og krængningsstabilisator. 

Udstråling

Designet har fået et boost med en ny og mere aggressiv snude med ny kølergrill og kofanger med skarpere linjer, samt skørter i carbon-look hele vejen rundt. Og hækken er karakteristisk med lakeret tagspoiler, carbon-look skørt og dobbelt udstødning.

I kabinen er der dybe bucketsæder og læderrat. Interiøret signalerer sport med røde kantsyninger på sæder og rat samt Swift Sport logo i stoleryggene. Det røde sportstema ses også i instrumentpanelet, i dørsiderne og ved midterkonsollen. 

Indtrykket fuldendes af særlige 17-tommers alufælge i sort/sølv-design, og går man 'all in', kan der vælges en Champion Yellow-lakering, som er inspireret af den Swift, der deltog og vandt i JWRC rally-serien. 

Udstyr og sikkerhed

Udstyrsmæssigt har Swiften f.eks. fuld LED-lyssætning, automatisk nødbremse (med bil- og fodgængergenkendelse), aktiv fartpilot og vognbaneassistent med force-back, hvor føreren får hjælp til at holde bilen inden for vejstriberne. 

Til komfortudstyret hører bl.a. nøglefri adgang, trykknap-start, klimaanlæg, spejle med varme og fold-ind-funktion, teleskopjustering af rat samt el-ruder for og bag. Standard er også multimediecenteret, der omfatter 7-tommers skærm, DAB+ radio, Bluetooth, bakkamera, navigation, Apple CarPlay og Android Auto Connectivity. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start