VW Polo - Ny Polo på det danske marked
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Polo på det danske marked

VW introducerer den nye Polo fra midten af juli måned.
Tommy Rønn
29/05-2009 kl. 13:40

I alt kommer der syv motorer til den nye Polo, fire benziner og tre diesel. Ydelserne er fra 44 kW/60 HK til 77 kW/105 HK. Fem er helt nye, eller indføres i Polo modelprogrammet for første gang. Alle opfylder de den kommende EU 5-norm.

Tre af de nye motorer er TDI motorer. Med dem indføres common rail teknologien i Polo. Potentialet i disse nye motorer kommer ikke mindst til udtryk i Polo 1,6 TDI med 66 kW/90 HK. I kombination med “Blue Motion teknologi-pakken” forbruger den beskedne 3,6 l brændstof pr. 100 km (27,8 km/l) og udleder kun 96 g CO2 pr. km. Det gør den til en af de mest brændstoføkonomiske og mindst CO2 udledende fem personers biler i verden.

“Blue Motion teknologi-pakken”, der bl.a. omfatter både start-stop-funktion og opladning af batteri ved opbremsninger, tilbydes til i Trendline og Comfortline udstyrsniveauet. ESP med hill-holder-funktion indgår i standardudstyret i den nye Polo. Det sker i forbindelse med en helt ny generation af bremsesystemet med bl.a. større bremsekraftforstærker.

Med henblik på at opnå fem stjerner i den kommende EuroNCAP crashtest blev også ratsøjlekonstruktionen med fire-vejs-justeringsmuligheder ændret. Det har samtidig betydet, at vægten har kunnet reduceres. Den elektro-hydrauliske servostyring fra den tidligere model er benyttes også i den nye Polo, men tilpasset det nye forhjulsophæng.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start