Ny app til BMW ejere - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny app til BMW ejere

Hvem drømmer ikke om at sætte sig ind i en forvarmet bil i disse dage? Måske med varme i sædet og ratvarme klar til start? BMW har løsningen
Steffen F. Olesen
25/02-2021 kl. 06:00

Nu får danskerne adgang til den nyeste generation af BMW’s mobilapp (My BMW), som udover nyt design og en forbedret, intuitiv brugerflade, har flere tjenester, som forhøjer den digitale oplevelse omkring bilen, og gør det nemmere at optimere den elektriske kørsel.

Siden 2013 har BMW tilbudt sine kunder en enkel og smidig forbindelse mellem brugerens smartphone og bilen – først med BMWi Remote app og dernæst med BMW Connected app. Nu er den seneste generation af appen tilgængelig i 30 europæiske lande – herunder også i Danmark.
My BMW App er kompatibel med alle BMW biler fra og med modelår 2014, som er udstyret med ConnectedDrive Services.

My BMW appen har fået et nyt og moderne design, en intuitiv og forbedret brugeroplevelse samt flere nye funktioner, der understøtter den elektriske kørsel.

“Med den nye generation, får BMW kunderne adgang til en moderne og digital oplevelse i relation til bilen, både før, under og efter rejsen – med en række praktiske og efterspurgte funktioner både når man er i bilen og på afstand” siger Peter Maier, Product Manager Digital Services, BMW Nordic.

My BMW appen forbinder fører og bil, uanset hvor man er. Den kan vise bilens status og aktivere funktioner på afstand. Dette kan for eksempel være bilens position og låsning og oplåsning af døre.

Det er let at planlægge rejsen hjemmefra ved at vælge destinationer via den integrerede søgefunktion. Disse kan sendes direkte fra appen til bilens navigationssystem – Dette virker også for apps fra tredjeparter.
Kortet viser den aktuelle trafiksituation, lade- og tankstationer samt parkeringsmuligheder.

Appen kan sende meddelelser om tilgængelige Remote Software Upgrades, som nemt kan downloades hjemmefra, før de overføres og installeres i bilen.
På denne måde kan kunder med “BMW Operating System 7” nemt få softwareopdateringer med nye og forbedrede funktioner.

Med BMW Digital Key kan en iPhone anvendes som bilnøgle. Dette kan indstilles via My BMW appen (kræver den nødvendige hardware i bilen). Med denne funktion kan en BMW betjenes uden en fysisk bilnøgle, og op til fem andre personer kan tildeles adgang via appen.

Blandt nye funktioner til BMW’s elektrificerede biler er, forbedret overblik over den elektriske rækkevidde, opladningsstatus og historik.
Med den indbyggede opladnings- og klimatiseringsfunktion kan energiforbruget optimeres ved at fastsætte specifikke tidspunkter for kørselsstart.
Derved forvarmes eller nedkøles bilen for optimal komfort i al slags vejr.

Når ens BMW ID er tilsluttet, kan der automatisk indstilles personlige præferencer for den aktuelle bil. For at overføre sine personlige indstillinger, er det nok at skanne QR-koden via appen i stedet for manuelt at indtaste brugernavn og adgangskode. I appen kan man også vælge profilbillede, som automatisk overføres til bilen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start