Nu også IPad og IPhone - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nu også IPad og IPhone

Nu også video til det rejsende Apple folk
Tommy Rønn
12/01-2012 kl. 01:00

Vi har gennem tiden modtaget en del ønsker fra brugere af IOS. Det betyder IPhone og IPad brugerne. Alle vores videoer online er nemlig i flash-formatet hvilket IOS ikke understøtter. Det betyder brugerne af disse mobile devices ikke har kunnet se vores programmer.

Overvejelserne har været mange og tunge. At understøtte endnu en platform kræver nemlig en del programmering og ændringer i vores videoproduktion. Da vi ydermere, gennem det seneste år, har set at Android brugerne har overhalet IOS brugerne, blev beslutningen ikke lettere. Android kan klare alle formater og kræver ikke om-programmering.

Mobile brugere på MagaCin opgøres således:

Android Phone: 3,4%

Android pad: 0,8%

Android sum: 4,2%

Iphone 1%

Ipad 1,4%

Apple IOS sum: 2,4%


Samlet udgør de mobile operativ-systemer 6,6% af vores samlede brugere. En ikke uvæsentlig del af det samlede brugerantal da 6,6% betyder op til 200 online mobilbrugere i timen ved topbelastning, hvorfor vi nu har valgt også at understøtte IOS.

Det betyder, at der hvor flertallet ser vores TV-programmer i flash, skifter kodningen nu automatisk om til Mpeg 4 når hjemmesiden fanger IOS i den anden ende.

God seerlyst Apple brugere. 

Del med en ven

0 personer snakker om “Nu også IPad og IPhone

 1. Den der statistik er jo ikke meget værd, venner.
  Det kan godt være det er de faktiske meta-data, men der måske en grund til at det forholder sig således..?
  Jeg gider i hvert fald ikke surfe sitet på min sofa-cykel (læs : iPad) når jeg på forhånd ved, at man ikke kan se mere end halvdelen af sitet…
  På den måde bliver Android jo hurtigt dominerende, simpelthen fordi den undestøtter flah – og bliver brugt på magacin.dk

  Så jeg hilser tiltaget velkommen, og skal nok hjælpe den iOS statistik længere op i feltet, nu hvor jeg ved det 🙂

 2. jeg er bestemt ikke tilhænger af I produkterne men hvorfor ikke bare droppe flash og kun køre MPEG4? så har i igen kun 1 platform

 3. Jeg vil ikke tage parti eller starte en platform krig her, men jeg giver krede99 ret… hvorfor hænge fast i to formater – og hvorfor ikke "go all-in" på HTML5, det er jo alligevel fremtidens standart.
  Flash bliver understøttet af færre og færre platforme (køre heller ikke på WP), Adobe har så vidt jeg husker også erkendt at det er fortidens format.
  Og til sidst, hvorfor skal Android bruger snydes for MPEG4??? – det køre da 1000 gange bedre end flash – også på Android. Flash er en meget blandet oplevelse på alle de platforme jeg har brugt/prøvet (også på pc, hvor det mindst 9 ud af 10 gange er skyld i browser nedbrud) – og tror i mig ikke kan i bare "youtube det", her ligge også mange tests af selv samme.

  Just my 2 cent…!!!

Skriv et svar

Giver børn en ny start