Nu kan du få Ford på klods
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nu kan du få Ford på klods

Der kommer noget for både bil- og samlenørderne, når den ikoniske Ford Mustang fra 1967 lander på butikshylderne som et autentisk LEGO Creator Expert-byggesæt.
Mathias B. Høj
01/03-2019 kl. 06:17

Den nye Creator Expert-samlemodel bygger på en Ford Mustang Fastback fra 1967 og er udviklet i et partnerskab mellem Ford og LEGO. Resultatet er en blanding af amerikansk og dansk design, bestående af hele 1470 klodser, der byder på det klassiske ponylogo, funktionelt styretøj, mørkeblåt karosseri, hvide fartstriber, forhøjet kølerhjelm, trykt Mustang-tekst på frontgrillen, GT-emblemer og 5-egede fælge med racingdæk.

Mustang-modellen måler over 10 cm i højden, 34 cm i længden og 14 cm i bredden og giver LEGO-entusiaster mulighed for at sætte deres eget præg på Mustangen, med en bred vifte af sportstilføjelser, der tæller en turbolader, bagspoiler, frontspoiler, kraftige udstødningsrør og en NOx-tank.

Den autentiske replikamodel kan også opbevare mindre genstande i bagagerummet og gemmer på en detaljeret gengivelse af 1967-modellens 6,4-liters V8-motor med både batteri, slanger og luftfilter under kølerhjelmen.

Derudover kan bagakslen løftes for et mere råt look, mens dørene kan åbnes og tagpanelet fjernes for bedre indblik i det detaljerede interiør med klassiske sæder, radio, funktionelt styretøj og midterkonsol med gearknop. En påtrykt Mustang-tekst på frontgrillen udgør det sidste touch sammen med GT-emblemer og et udvalg af nummerplader.

Ford Mustangs LEGO Creator Expert-sæt fås fra 1. marts 2019.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start