Nissan følger trop - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nissan følger trop

Nissan styrer mod en elektrificeret fremtid med nyt modelprogram og nye teknologier
Steffen F. Olesen
28/03-2022 kl. 08:41

Nissan har som så mange andre producenter også sat fast kurs mod en bæredygtig fremtid, og cementerer sin position på det europæiske marked med præsentationen af mærkets seks nye elektrificerede modeller, der kommer til sommer.

Efter beslutningen om ikke at investere i Euro 7 forbrændingsmotorer til personbiler, vil Nissan ikke introducere nye personbiler som udelukkende kører med forbrændingsmotor i Europa fra 2023. Med disse store skridt forventer Nissan, at 75% af salget i Europa vil være elektrificeret i regnskabsåret 2026, og ambitionen er at nå op på 100% ved udgangen af dette årti.

Denne offentliggørelse spiller ifølge en pressemeddelelse en vigtig rolle i Ambition 2030, som er koncernens langsigtede vision for elektrificeret mobilitet og for fremtiden.

”Nissan accelererer omstillingen til en elektrificeret fremtid, og Europa fører an. Vi har lagt os fast på en konsekvent retning med Ambition 2030, og med vores nye elektrificerede modelprogram baner vi vejen for en mere bæredygtig fremtid”, fortalte Guillaume Cartier, som er øverste chef for Nissan Africa, Middle East, India, Europe og Oceania (AMIEO).

”Med et løft af vores globale tilstedeværelse og alliancepartnerskaber er dette et vigtigt tidspunkt for Nissan i Europa med lanceringen af vores mest omfattende produkttilbud til dato. Vi vil levere en række elektrificerede drivlinjeteknologier, der opfylder kundernes behov og uden at gå på kompromis med køreglæden.”

Foruden selve bilerne arbejder Nissan på et omfattende økosystem for elbilernes strøm, med forskning i mulighederne for at optimere og udvide batterienergistyringen. Nissans produktionsflagskib med eget økosystem – EV36Zero – er placeret i Sunderland i Storbritannien, og samler produktionen af biler samt batterier med strøm fra vedvarende energikilder, så man sætter standarden for fremtidens produktion inden for mobilitet.

Når EV36Zero kombineres med regionens nye elektrificerede modelprogram, har Nissan sat en konsekvent kurs mod elektrificering og CO2-neutralitet.

Med et udvalg af elektriske modeller mener Nissan, at man giver forbrugeren større valgmuligheder, mere køreglæde og mere tilgængelighed end nogensinde før. Med introduktionen af hybridteknologi til JUKE, e-POWER til Qashqai og X-Trail samt lanceringen af den komplet eldrevne Ariya til sommer, bliver 2022 året hvor Nissan kan tilbyde et elektrificeringsniveau, som svarer til kundernes behov.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start