Når pladsen er trang - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Når pladsen er trang

Opfindsom mennskesmugler blev afsløret af nys
Johannes Nipper
18/01-2010 kl. 20:30

En græsk menneskesmugler blev i dag taget på fersk gerning af Italiensk grænsepoliti. Den uheldige lovbryder var ved at transportere to Afghanere ind i landet, i den italienske havneby Bari.

Bilen de kørte i, en Peugeot 206 der kom med færgen fra Grækenland havde, da føreren virkede nervøs, tiltrukket sig politiets opmærksomhed og blev trukket til side til kontrol. Dog nåede politiet ikke at checke meget igennem før der fra en kuffert lød et nys, og der var jackpot.

Vi vidste at Transit er bankrøvernes fortrukne køretøj – er 206 menneskesmuglernes?

Kufferten indeholdt en 15 årig Afghaner, og under bilens bagsæde lå hans 17 årige storebror. De to havde betalt 26.000 kr for at blive smuglet fra Grækenland til Italien, penge de havde optjent ved at arbejde i Grækenland.

Men intet sker som bekendt uden at der kan komme noget godt ud af det – menneskesmugleren må, efter endt straf, kunne holde velbetalte foredrag om effektiv pakning af bilen. Og hvad angår løsningen med en person i kufferten var det måske en ide hvis svigermor skal med på bilferien? – Men husk at støvsuge den først så hun ikke ligger og nyser dernede.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start