Se billeder: når Lamborghini bliver for kedeligt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Når Ferrari og Bugatti bliver for kedeligt

Apollo Intensa Emozione ligner en heftig blanding af et Stealth kampfly og en Batmobil
Mathias B. Høj
30/10-2017 kl. 09:22

Vi kender det alle sammen: millionerne ruller ind på bankkontoen, men hverken Ferrari'en, Lamborghini'en eller Bugatti'en i garagen formår at begejstre med deres kedelige og konventionelle design. De mangler kant.

Heldigvis er der råd for det: Apollo Intensa Emozione er bygget for at “udfylde tomrummet mellem bil og fører” – og at lave den ultimative drømmebil. Og det er helt sikkert en drømmebil for nogen (og mareridtsbil for andre), med et design så skarpt, at man kan skære eller stikke sig på det.

Kabinen er præget af kulfiber og en LED-belysning så rød som en stripklub. Sæderne er i bund og grund puder, placeret forskellige steder på kulfiberrammen. Skærmene over forhjulene så høje (og kantede), at de hindrer udsynet. Motoren er oplyst af LED, så den er synlig for tilskuere. Og tjek lige udstødningen, der også er lidt af en signatur. Den i sig selv skulle i øvrigt koste mere end en BMW M4, så det siger lidt om prislejet. Motoren er en 6.3 V12 – oldschool, uden hverken hybrid eller turbo.

Det er til gengæld ikke den hurtigste bil på strandpromenaden: andre hypercars kan give den baghjul. Det er mere helhedsfølelsen, Apollo har haft fokus på. 

Lidt specifikationer:

– 780 hk/760 NM v. 9000 omdrejninger.

– Max hastighed: 335 km/t.

– Acceleration 0-100 km/t: 2,7 sek.

– Tre køremodes: Wet, Sport og Track.

Redaktionen på MagaCin kunne muligvis godt overtales til at forbrugsteste den, men da der kun er planlagt en produktion på ti stk., bliver det tvivlsomt at låne et eksemplar.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start