Motor TV og MC TV med Mick Østergaard ramt af krisen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motor TV og MC TV med Mick Østergaard ramt af krisen

Kirsten Krabek Frantzsen, alias Videotime TV, har erklæret insolvens
Jesper Mikkelsen
20/09-2012 kl. 14:45

Krisen har desværre ramt mange motormedier. Nu også MC TV og Motor TV. De to programmer med Mick Østergaard som vært på DK4.

MagaCin har erfaret at ejeren af de to TV produktioner, MC TV og Motor TV, Kirsten Krabek Frantzsen, som er ejeren af Videotime TV Produktion, har afleveret insolvenserklæring ved fogedretten i Århus. Da Videotime TV er en enkeltmandsvirksomhed hæfter Kirsten Krabek Frantzsen personlig for virksomheden.

Insolvenserklæring er afgivet d. 16. december 2010 samt d. 28. juni 2011.

Insolvens er en terminologi og et udtryk for, at fx en virksomhed eller privatpersons passiver/gæld overstiger dens aktiver. Typisk afgivet i forbindelse med fogedsager.

Der er næppe nogen tvivl om Mick Østergaard´s udhængen på ekstrabladet.dk, samt det efterfølgede tab af MKD (Motorjournalisternes Klub Danmark) medlemskab, har gjort det svært for selskabet at drive en forretning, og derfor har været medvirkende til de økonomiske problemer.

Del med en ven

0 personer snakker om “Motor TV og MC TV med Mick Østergaard ramt af krisen

  1. Det er sjovere at se græs vokse end glo på hans programmer. Det er sgu ikke det store tab.

  2. Han melder vel bare konkurs og starter nyt. Det gør så mange i den branche og han har vist gjordt det flere gange før. Der er noget galt i danmark – møllen maler a røven til.

  3. Mon ikke det snarer er hans trang til at score kroner på at teste "udvalgte produkter" femfor finanskrisen der har aflivet MotorTV og MCTV?

    Det er efter min mening ikke at stort tab. Ideen er god men Mick er ikke troværdig og så falder det jo lidt til jorden.

Skriv et svar

Giver børn en ny start