Mondial gør Eura Mobil ekstra attraktiv i 2016
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mondial gør Eura Mobil ekstra attraktiv i 2016

Mondial-serien er udstyret med al det tilbehør, som de fleste campister, alligevel ender med at tilkøbe
Ursula Østerberg
05/01-2016 kl. 17:45

Eura Mobil har sat nogle rigtig spændende autocampere i produktion til den nye sæson. Med lanceringen af en helt ny serie, som slår sig på en attraktiv udstyrspakke til en meget lav pris, har Eura Mobil gjort sig særligt bemærket på markedet. De nye modeller og den attraktive udstyrspakke har da også fået den danske importør Autocamp til igen at lagerføre Eura Mobil. 

Stor udstyrspakke med Mondial

Eura Mobil har lyttet til kunderne og har lavet en række spændende ændringer til 2016. Det er især Mondial, som tiltrækker opmærksomhed, i den næste sæson. Mondial er en specialserie med seks modeller, der er rigt udstyret med en særlig udstyrspakke. Ved at lave en serie, hvor modellerne alle har den samme faste udstyrspakke, har Eura Mobil kunne effektivisere produktionen, hvilket har gjort det muligt at give kunderne mere udstyr til en lavere pris. 

Mondial-serien er skabt ud fra eksisterende serier. To Mondial-modeller findes i den delintegrerede-serie Profilia, tre modeller fås i Profilia One-serien og i luksusserien Integra Line er der også kommet en ny Mondial-model. 

Mondial-serien er udstyret med al det tilbehør, som de fleste campister, alligevel ender med at tilkøbe. Med Mondial får du altså en mere komplet autocamper helt fra begyndelsen.

Udstyret i Mondial omfatter bl.a.

• 130 HK motor

• Aut. klimanlæg i førerkabine

• Elektriske spejle

• Bakkamera

• Alufælge 

• 16” hjul

• LED kørelys

• Fartpilot

• Cykelholder

• Fastmonteret markise

• Myggenetsdør

• Stort panoramavindue med termoglas

• Dobbeltbund med gulvvarme

Mondial-specialmodellerne har ekstraudstyr for ca. 160.000 kr. og priserne starter på 789.604 kr.

Profila One – med eller uden udstyrspakke

Profila One-serien markerer Eura Mobils position i entry-level kategorien. Med sit sporty udseende og valgfrie interiør er det en interessant serie for nye autocampister. Profila One-serien er den eneste af de tre serier, hvor Mondial blot er den udstyrsspækkede udgave af en eksisterende model. De tre modeller i serien, der også fås som Mondial, er 690 EB, 690 HB og 690 QB.

Nyfortolkede klassikere i Profila

Profilas delintegrede serie har fået to nye Mondial-modeller: 670 SB Mondial samt 695 EB Mondial. Begge holder den udvendige længde på 6,99 meter, som de øvrige modeller hos Eura Mobil. De to modeller er moderne fortolkninger af den klassiske indretning. 

På trods af dens kompakte størrelse har 670 SB en stor lounge med komfortabel L-formet siddeplads samt en ekstra sofa i siden. Den store åbne stue giver en fornemmelse af masser af plads og luft. En ny løsning i 670 SB er også badeværelset, hvor brusebadet er placeret i miden med skydedøre til toilet og håndvask. Den løsning giver et rummeligt badeværelse, som de fleste sætter pris på. 

695 EB slår sig på at være komfortabel og klassisk. Det særlige ved den nye 695 EB er dens tre indbyggede garderobeskabe, som vil være et hit hos det pladskrævende par. Derudover er der den store garage bagtil med en højde på 125 cm. Mens 670 SB har dobbeltseng, har 695 EB to gode enkeltsenge. 

Integra Line 655 EB Mondial

Integra Line er luksusserien i den kompakte klasse, og med Mondial er der kommet en ekstra model i serien. Den nye 655 EB byder på en helt ny grundplan i serien. 655 EB har to enkeltsenge bagerst i vognen, der er komfortable selv for høje personer. Sengene har nemlig en længde på henholdsvis 1,95 og 1,90 cm. I midten af vognen er der et rummeligt badeværelse, to gode garderobeskabe og et køkken, der er  udstyret med et køleskab med 140 liter. Loungen består af en L–formet siddeplads. 

Se mere hos Autocamp i Låsby.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start