Populære Mokka fra Opel får et X i 2017 - Mokka X
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mokka X model 2017

Populære Mokka fra Opel får et X i 2017
Klaes Asaa
02/11-2016 kl. 17:00

Mokka X er navnet på en opdateret Mokka. Fra starten i 2012 og frem til nu, er der solgt samlet 600.000 stk. af modellen. Mini SUV'en tilgængelig for alle. Ingen tvivl om at størrelsen er kompakt, blot 4,28m. Modellen fås med både 5 og 6 trins gearkasse manuel og med 6 trins automatik. Der kan vælges imellem forhjulstræk og firehjulstræk. 

Det nye udvendige design giver et godt indtryk. Stilen er Opel's nye design linje, vingeformet vandret kølergrill og skarpt dobbelt LED kørelys. Mere elegante og skulpturelle overflader, det får Mokka X til at virke bredere. Det giver et mere maskulint indtryk af bilen. Generelt beholder karrosseriet sit elegante og sporty udseende. 

LED kørelyset er forbedret og der tilbydes et nyt AFL(adaptiv forward lighting) LED-system. Systemet tilpasser sig behovet til ethvert tidspunkt. Der er ni forskellige funktioner: by, land og turist-mode i flere variationer. Systemet afløser det tidligere Bixenon AFL+. LED har en god kvalitet lys og tilpasningen i styrker er hurtig og præcis. Absolut en pokkers god ting, samtidig med en forbedring på 30% i lystyrken.

Opel Eye front kamera har fået endnu bedre opløsning og bedre billedbehandling. Det understøtter AFL LED, sender information til navigation fra vejskilte og sender data til afstandsmåleren (FDI). Der er vognbane overvågning som aktiveres automatisk ved hastigheder over 60km/t., det advarer føreren med et lys i instrumentbrættet og et akustisk signal. 

 

En lidt speciel detalje i Opel's model er et refleksivt LED lys, som informerer om at du kommer for hurtigt imod en forankørende. 

Det er muligt at vælge sin Mokka X med et intelligent firhjulstræk system. Systemet har vundet firehjulstræk ”Car of the Year Award” i tyskland. Systemet har elektronisk multidisk kobling og kan fordele trækket mellem foraksel og bagaksel afhængig af behovet. Til daglig er det mest økonomiske, så længe det er lige ud af landevejen, almindeligt forhjulstræk. 

Aktiveringen af 4×4 sker blandt andet når Opel Mokka X sætter i gang, det fordeler trækket afhængig af underlaget, så hjulslip minimeres. Under kørsel går elektronikken ind og hjælper til det bedste vejgreb. Elektronikken balancerer kraften, så trækkraft og stabilitet er mest optimal. På grus og sne, men også på en regnvåd kørebane finder det intelligente 4×4 det mest optimale vejgreb. Det er perfekt sikkerhed med fordeling af energien alt efter behovet. 

Ligesom Opel Astra, vil Mokka X have adgang til alle Opel OnStar tjenester. Derudover 2 versioner af den nye generation af IntelliLink infotainment system, som er helt nyt i Mokka'en. Det giver mulighed for tilslutning af Android og Apple. 

Komforten er helt i top, sæderne er testede og certificerede ergonomiske sæder. De er introduceret i forbindelse med en kampagne for sund ryg, og er unikke i Mokka's segment. All-terrain all-rounder indeholder også yderligere komfort funktioner, såsom nøglefri start/stop og lås af bilen. 

Med gennemprøvede off-road evner, forbedret motor, moderne tilslutningsmuligheder, ekstraordinære komfort funktioner og nyt design. Opel Mokka X er afløseren til en stor succes. Den kan findes i butikkerne fra november 2016.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start