Mød den nye opdaterede BMW X4
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mød den nye BMW X4

Endnu en opdatering fra BMW's X-serie
Mathias B. Høj
14/02-2018 kl. 08:26

Der er salg i X-modellerne. BMW startede ud med at præsentere den nye X2 og nu er turen kommet til X4. Bilen har verdenspremiere på Geneve Motor Show i marts og lancering i Danmark i juli måned.

Mere plads og mindre vægt

Den nye generation er vokset 81 mm i længden, 37 mm i bredden og akselafstanden er øget med 54 mm. Bilens højde er 3 mm lavere end forgængeren. Samtidig er bilens samlede vægt op til 50 kg mindre i forhold til den første generation.

Bagsædet byder på tre komplette sæder med ekstra 27 mm benplads. Bagagerummet rummer 525 liter, og kan udvides til 1.430 liter med bagsæderne lagt ned.

Motorer

Der kan vælges mellem tre benzin- og tre dieselmotorer med hestekræfter fra 184 til 360. Standard på alle modeller er ottetrins automatgear Steptronic og BMW xDrive firehjulstræk.

Modellerne BMW X4 M40i (360 hk) og M40d (326 hk) bliver nye topmodeller, som byder på kraftige motorer samt modelspecifikt design og udstyrsmuligheder.

Skarpt design

Der er mulighed for individualisering med xLine, M Sport X og M Sportspakken og for første gang kan der vælges udstyr fra BMW Individual. 

“Den anden generation af BMW X4 kombinerer en markant og dynamisk silhuet med en klar og skarp brug af former” siger Adrian van Hooydonk, Senior Vice President BMW Group Design.

Sikkerhed

Rækken af komfort- og sikkerhedssystemer er udvidet. Driving Assistant Plus-pakken inkluderer blandt andet nyeste generation af den aktive fartpilot med start-/stopfunktion, advarsel for vognbaneskift og sidekollisionsadvarsel. 

Personlig planlægning

Med BMW ConnectedDrive er der mulighed for omfattende assistance i forbindelse med den personlige planlægning, herunder Real Time Traffic Information og Concierge Service.

Produktion af X4

BMW X4 produceres på fabrikken i South Carolina i USA. Samme sted som BMW X3, BMW X5, BMW X6 og den kommende BMW X7. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start