Mindblowing - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mindblowing

Carlsson C25 er rå - ubeskriveligt rå.
Johannes Nipper
27/01-2010 kl. 23:00

Mercedes, der ellers selv godt kan finde ud af at lave hurtige og vilde biler, har fundet deres overmænd. Men måske er overmænd ikke det rette ord. Tyske Carlsson autoteknik bruger nemlig Mercedes modeller som råvare – men som ved enhver god håndværker ender produktet med at være en del mere attraktivt end udgangspunktet.

Carlsson C25 er ingen undtagelse fra ovennævnte regel. Udgangspunktet var en Mercedes SL, og efter at have skrællet den ned til stort set kun vinduer og A-stolpen var tilbage, begyndte man at forbedre. 

Den ellers normalt ganske kraftfulde 6.0 V12 fra AMG er i C25 blevet skruet op til imponerende 753 hestekræfter og de komplementeres af ikke mindre end 1150 Nm.

Imponerende tal, der fører til imponerende præstationer…

0-100 overstås på blot 3.7 sekunder og topfarten er 352 km/t  – ikke langt fra den sagnsomspundne Ferrari Enzo

Carlsson C25 skulle, de fine tal til trods, være blid og rolig nok til hverdagsbrug – og så kan den serviceres ved et normalt Mercedes værksted – omend de nok ikke lige ligger inde med alle resevedelene på lager.

Dog skal man, hvis man vil eje en C25, overvinde to store forhindringer – for det første bliver prisen nok ganske høj, men er det ikke et problem, er der stadig det forhold at bilen kun fremstilles i 25 eksemplarer – et for hvert land Carlsson har forhandlere i – at tage i betragtning.

Er den fornuftig? – Nej… Er den økonomisk? – Nej… Er den grøn? – Nej… Er den smuk? – ?… Er vi ligeglade – Så absolut JA. 

Carlsson C25 kan ses og opleves på bilmessen i Geneve.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start