campingferie.dk og Peer Neslein konkurs med selskab
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mere om den debatterede konkurs

(Opdateret grundet fejl) Dokumentation for flytning af aktiver er modtaget på redaktionen
Webmaster
06/11-2016 kl. 18:00

Disclamer: I første udgave af denne artikel var det en forkert bil, og dermed værdi der blev oplyst. Campingskribenterne burde have spurgt bilskribenterne til råds inden publivering, Dette beklager vi naturligvis. Fejlen er hermed rettet.

Peer Neslein har informeret via mail, som MagaCin også har modtaget, at den for ham vedrørende konkurs ikke omhandler campingferie.dk, men et gammelt selskab. Dette er ikke korrekt. Konkursen i Peer Nesleins virksomhed omhandler Neslein Media ApS, som har været ejeren af alle aktiver på campingferie.dk, frem til for for kort tid siden. Både hjemmeside, domæner og køretøjer tilhørte Neslein Media ApS frem til ca. 01.07.2016.

Peer Neslein har også informeret at konkursen skyldes et generationsskifte. Et generationsskifte medfører ikke konkurs. Et generationsskifte udføres ved den nye generation indsættes i selskabet som ny direktion og ejerkreds, mens den afgående generation fratræder. Derved overtager den nye generation alle aktiver, forpligtelser og ansvar. Altså et generationsskifte foregår uden tab for kreditorer, og deriblandt SKAT. Er SKAT blandt kreditorene, er det alle danskere der bliver kreditorer.

Yderligere undersøgelser viser at Neslein Media ApS påbegynder overførsel af domænenavne, campingferie.dk og campingferie.eu d. 17.05.2016, til det nyoprettede selskab i Electra Holly Signe Neslein´s navn. Nemlig campingferie.dk ApS. Denne overførsel er afsluttet d. 01.07.2016.

Ifølge internettets domæne-værdi-udregnere, repræsenterer disse domains en værdi på mindst 100.000 kr.

Se billede 2 omkring domæne overførsler.

Også køretøjer som aktiver påbegyndes overflyttet d. 28.06.2016. En Toyota Landcruiser med eksisterende gæld lydende 131.000 kr. Denne overflytning er afsluttet d. 18.08.2016, hvor gælden på de 131.000 kr. er overflyttet til det nyoprettede selskab i Electra Holly Signe Neslein´s navn. Nemlig campingferie.dk ApS.

Den overflyttede Toyota Landcruiser repræsenterer en værdi på ca. 168.500 kr. Hvilket betyder at der i bilen er overflyttet 168.500 kr minus den eksisterende tinglyste gæld i køretøjet på 131.000 kr. Altså ca. 37.500 kr.

Se billede 3 for omregistrerings-dato.

Se billede 4 for tinglysningsdato for flytning af gæld.

Se billede 5 for seneste synsdato, og dermed kilometerstand.

Se billede 6 for værdi af tilsvarende køretøj.

14 dage efter overførsel af værdier fra ejer af campingferie.dk, nemlig Neslein Media ApS, til det nye selskab Campingferie.dk ApS, indgives en tvangsopløsnings-begæring, som ender i konkurs.

Samlet er der altså flyttet værdier for mindst 159.000 kr. i køretøj og domæner (Hjemmesider). Dette er uden inventar og andre aktiver.

Kurator bør nu vurdere om de overførte værdier er solgt til markedsprisen.

Se 1. artikel omkring campingferie.dk og konkurs.

Se 2. artikel omkring campingferie.dk og konkurs.

Del med en ven

0 personer snakker om “Mere om den debatterede konkurs

  1. Neslein har altid og vil altid være arrogant og en kæmpe svindler. Først var han så stor en verdensstjerne så Nielsen ikke var et fint nok navn. Så vendte han det om til Neslein altså Nielsen bagfra 😉 Siger vist alt. Og så har han ellers bevist 10-20 gange at han ikke kan drive en forretning uden at snyde alle folk. Pinlig.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start