Mercedes-Benz åbner for streaming i bilen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mercedes-Benz åbner for streaming i bilen

Nyheder, gaming, streaming og meget mere – alt sammen direkte via mediadisplayet i din Mercedes.
Steffen F. Olesen
30/06-2022 kl. 10:13

Mercedes-Benz åbner næste år for tredjepartssoftware til det intelligente infotainmentsystem MBUX. Derved får Mercedes ejere en perfekt integreret platform, der gør det muligt at streame alt lige fra nyheder og film til underholdning på bilens mediadisplays.

Samarbejdet mellem Mercedes-Benz og den californiske tech-virksomhed ZYNC vil altså snart gøre det muligt, at løfte hele den digitale brugeroplevelse til et helt nyt niveau.
I skrivende stund gør Mercedes-Benz nemlig klar til at åbne for adgang til førnævnte tredjepartssoftware i det allerede integrerede og intelligente MBUX-system, som vi første gang så i A-Klassen i 2018, og som sidenhen er rullet ud i det øvrige modelprogram fra Mercedes-Benz.

“Vores mål er at tilbyde vores kunder en enestående digital helhedsoplevelse, og dette er kun muligt med en kompromisløs kombination af den mest avancerede software og state-of-the-art hardware. Vores nye samarbejde med ZYNC gør det muligt at nå et helt nyt niveau af intuitiv luksus og understreger samtidig vores mål om at være markedsledende inden for bilsoftware,” siger Chief Technology Officer hos Mercedes-Benz AG, Markus Schäfer.

ZYNC-platformen vil indgå som et komplet integreret add-on til bilens allerede eksisterende digitale interface, og skulle indledningsvis give adgang til mere end 30 forskellige streamingkanaler.
Størstedelen af dem frit tilgængelige med Mercedes me og MBUX Intertainmentpakken, mens adgang til andre tjenester kan tilkøbes.

Som altid går sikkerheden ifølge Mercedes frem for alt, så passagererne i bilen kan naturligvis nyde godt af indhold i høj kvalitet på turen, mens det ikke er muligt at streame indhold på de skærme, som kan distrahere føreren under kørsel, så længe bilen er i bevægelse.

Partnerskabet markerer ifølge en pressemeddelelse det næste skridt i Mercedes-Benz’ ambition om at fastholde sin førerposition inden for intuitiv bilsoftware, og systemet forventes at blive tilgængeligt i nye modeller i løbet af 2023.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start