MagaCin og 123 på Facebook - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin og 123 på Facebook

Vi følger brugernes ønsker
Tommy Rønn
29/11-2010 kl. 12:45

Vi havde ellers svoret at der ville vi aldrig ende, men nu er vi der altså. Ikke fordi vi har noget specielt imod Facebook, men fordi det så er endnu et sted der skal opdateres, og vi har allerede nu rigeligt travlt.

Men nu prøver vi altså, og håber så at brugerne også bidrager til at gøre denne facebook-profil spændende.

Gruppens navn er Danske Motorsites

Direkte link er her: http://www.facebook.com/profile.php?id=100001868463697&v=wall 

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin og 123 på Facebook

 1. Ja det var så ikke denne brugers ønske – jeg appellerer for total boykot af Facebook – Et totalt selvfedt selvpromoverende her-er-jeg sted, det mest uinteressante og ligegyldige medie på nettet længe.

  Jeg var ellers rigtig glad for at Magacin holdt sig langt væk fra FB. Men ak, nu er de også inficeret med Facebook-virus. Øv øv og atter øv.

 2. et godt tip, skynd jer at gøre krav på http://www.facebook.com/magacin inden andre gør det…. og som kommercielt site skal i oprette en fanside, ikke en normal profil.

  Man gør det fra sin profil, skynd jer inden skaden er for stor 🙂

  Og så se og få kodet et lille plugin til jeres side som automatisk poster jeres nyheder på facebook til jeres fanside… som jeg godt kunne tænke mig at i lavede en af til mc og en til biler 🙂

  tag et kig på http://www.facebook.dk/merepopkorn hvis i har brug for inspiration til hvordan man med suces driver en facebook side som noget der støtter op omkring en hjemmeside og primærmediet tv 🙂

 3. Personligt har jeg heller ingen Facebook-profil (og får det aldrig), men man må jo være der hvor brugerne er, og hvis mange af dem er på Facebook, så må man også være til stede der, alt andet ville nok være dumt. Jeg håber bare heller ikke at Magacin og 123 begår den fejl at tilbyde mere til brugerne på Facebook end os der primært bruger deres egne hjemmesider, for så risikerer man fornærme de brugere der ikke er på Facebook, og det er første skridt på vejen til at miste dem.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start