MagaCin og 123 i fremtiden - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin og 123 i fremtiden

Der arbejdes p.t. på en mængde nyheder og ændringer
Webmaster
04/09-2010 kl. 12:30

Allerede inden weekendens udgang, kommer vores første medlemstilbud online. Dette tilbud betyder 10% på alle køb hos en dansk butik.

.

Der arbejdes på flere aftaler, og der forhandles nu med 6 andre der også vil tilbyde vores medlemmer rabatter. Bl.a. forsikring og vejhjælp.

Da oprettelse af disse medlemstilbud koster en del penge at programmere, vedligeholde samt betyder faste udgifter til internetudbyderen for styring og onlinebetaling, overvejer vi at forlange penge for denne service. MagaCin og 123 har til nu været en underskudsforretning, et underskud vi ikke kan forsvare yderligere at øge. Specielt ikke da medlemsrabatter kun kommer læserne tilgode, og dermed indkasserer den fulde rabat.

Det vil stadig være således at brugen af vores sider er gratis. Kun medlemsskab som giver adgang til at kommentere artikler, samt adgang til de kommende rabatter, kommer måske til at koste et mindre beløb.

Betalingen har været diskuteret meget, og størrelsen er landet på 99 kr. årligt. Et beløb brugerne af de kommende rabat-aftaler hurtigt får tilbage i form af rabatter. Men intet er sikkert. Måske findes andre løsninger, så også rabat-service kan gøres gratis.

Vores TV-Programmer deler vandene. Nogle vil gerne have dem som rigtigt TV. Andre vil gerne have teknik på nørd niveau. TV-Programmerne vil fremtidig undgå det mest nørdede. Programmerne er primært lavet til TV-stationerne. Kanal København og TV2 regionerne. Når man udsender via TV er det vigtigt at kunne fange så mange seere som mulig, fra de danske kaffeborde i stuerne. Dette er en regulært krav fra TV-stationerne.

Laver vi programmerne for nørdede, mister vi mængden, men får en lille trofast hård kærne. Det vil betyde TV-stationerne fravælger os. TV tæller kun seere, alt andet betyder intet for dem. TV på vores web er kun en luksus, da det er programmerne til TV-stationerne, vi også tilbyder online hos os.

Vi vil så i fremtiden forsøge at skrive uddybende artikler til TV-programmerne. Så kan dem der vil vide mere efter TV kiggeriet, kan besøge vores sider og få detaljerne med. Vi mener dette kombinerer det bedste fra begge verdener.

Vi modtager gerne kommentarer til ovenstående, da vores projekt laves for at fremme motorcyklismen, og derfor naturligvis ønsker flest mulige brugere.

Med venlig hilsen
Ejerene og redaktionen

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin og 123 i fremtiden

 1. Dum beslutning at tage penge for medlemsskab. I vil miste mange brugere på det, da man reelt ikke får noget ekstra for pengene, som man ikke kan finde bedre/billigere på udenlandske sider & butikker.

  Fortsæt det gode arbejde med tv-programmerne. Jeg vil se frem til de uddybende artikler, så man kan få lidt mere kød på de til tider overfladiske tests.

 2. Med tanke på denne artikel http://magacin.dk/motorcykler/artikler/vis.php?elementID=1240 og dette Citat "Vi på MagaCin vil aldrig nogensinde involveres i bytte-købmand tests. Vi vil bevare retten til at ytre vores uforbeholdne mening, da vi er sat i verden for at give forbrugerne uvildige tests og anmeldelser.". Er I så sikre på at I kan holde de to ting helt adskilt, ved godt at disse rabat aftaler HELT sikkert ikke er en del af en bytte handel men det kan måske være svært at at ytre sin uforbeholdne mening om nogen som man har en rigtig god rabat aftale med eller?

  Ang. betaling så synes jeg at det er en dårlig ide, synes ikke rigtig at man får noget for pengene da man sikkert alligevel kan få 10% rabat de fleste steder, hvis ikke mere.

  En ide kunne være at det måske koste 5-10 kroner at se en af jeres udsendelser ellers må i gå lidt hårdere til den med reklamerne, for penge skal der jo til 🙂

 3. Som jeg læser det er kun betaling for at deltage i rabatter. Alt andet fortsætter gratis. Så har jeg ingen problem med det. Så betaler dem der bruger det kun.

  Forsikringsrabat har jeg endnu ikke hørt om kunne købes billigere i udlandet.

 4. -cowasocky

  Man skal også betale, hvis man vil kommentere artikler og nyheder, som vi gør her.

 5. Mht balancen af tekniske detaljer i jeres programmer kontra mangfoldigheden.

  De mest populærer programmer i TV pt er fx: spice med price, topgear, det søde liv, bonderøven, troldspejlet, etc. ..hvor meget mere nørdet kan man blive end de programmer?? og de klarer sig jo bedre end det meste.

  Tror opskriften på succes er noget andet end at lave et overfladisk program ingen vil finde interessant. Hvis MC folket finder det kedeligt tror jeg ikke folk der ik kører MC gider se på det 🙂

  pøjpøj

 6. Måske I kan få Søren Ryge med, så kunne det rigtig blive interessant ved kaffebordene

  Helt ærligt – Hvis man ikke laver et MC program der kan appellere til motorcykelinteresserede, hvad fanden er så meningen med at lave programmet, udover beskæftigelses terapi for de medvirkende?

 7. Jeg syntes at i er ved at skyde jer selv i foden så i skal ikke regne med mine 99 kr

 8. Kære redaktion

  I har gang i det helt rigtige her, vær søde ikke at ødelægge det.

  Jeres platform er super fed både på magazin og på 123 som klart overgår DBA.

  Eneste problem med 123, er at den primært er brugt af forhandlerne, da Hr. Jensen ikke kender siden.

  Jeg tror ikke at "premium modellen" er løsningen på jeres økonomiske udfordringer, der findes alt for mange eksempler på sider som har brændt sig på denne måde, jeg nævner i flæng: Connery.dk , hotpeople.dk , dkbn.dk , arto.dk, nytimes.com

  Sider hvor de havde brugerne, reklameindtægterne var ikke nok, og de troede at folk var villige til at betale for et par ekstra features.

  1. udviklingen af features og muligheden for at adskille profiler og deres rettigheder er omkostningstunge som i beskriver. Og hvis resultatet er en håndfuld brugere som betaler 100kr, så er end ikke udviklingsomkostningerne tjent hjem.

  Dernæst er der prisen i må betale for brugere som skræmmes væk så snart de tror de skal betale.

  Connery.dk er stort set gået væk fra "Premium modellen", hotpeople.dk har mistet sine brugere, dkbn og arto ligeledes og NYtimes er godt på vej.

  Løsningsforslag:

  Størstedelen af jeres indtægter burde med tiden komme fra annoncører.

  Jeres job er fortsat at skaffe så mange relevante besøgende på jeres sites og optimere siden så i får flest mulig sidevisninger (interessant for annoncører at få vist sit banner mest muligt), sørge for at få konveteringer i form af annonceoprettelser (123.dk) og signup til nyhedsbreve.

  I burde se at komme ind og ligge på FDIM.dk selvom det koster nogle basseøre, da det er her alle medieindkøberne fra bureauerne sidder og kigger efter sites til eksempelvis nye kampagner for Toyota, VW, Suzuki osv. osv. Dvs. gør jer mere interessante for de annoncører med store budgetter, fremfor at satse alt for meget på at små MC forhandlere som i forevejen pt. er klemt økonomisk får et par klik for et alt for dyrt indkøbt banner i toppen af siden.

  Jeres videoindslag er absolut top som de er! Om de bliver mere mainstream er fint IMO, men jeg ville klart prøve at kigge lidt på hvordan TopGear gør det, og så se om ikke i kan finde samme kemi i jeres udsendelser som de tre gutter i TopGear, eller Pricebrødrene har med hinanden, synes allerede i er godt på vej 🙂

  Tag og kig på http://www.nfl.com og se hvordan de forstår at bruge video, det er ubestridt den bedste side, hvor alt indhold endda er gratis (bortset fra live kampe som man betaler boxen for).

  Men i kunne evt. begynde at optage lidt småklip og smide dem op sammen jeres nyheder (i har gjort det et par gange før, men bliv ved)

  Og se hvordan NFL.com forstår at balancere reklameindslag max. 15-20 sek. for hver 3-4 udsendelse man ser.

  For at opsummere:

  1. Drop brugerbetalingen, i har ikke opbakningen eller volumen til at det ville give jer nogen brugbar indtægt, kun en masse ekstra omkostninger.

  2. Optimer jeres sider endnu bedre, invester i SEO, SEM, CRO og jeres nyhedsbreve, i har potentialet til at slå dba.

  3. Få lidt betaling fra forhandlerne for alle deres mange annoncer?

  4. Sats mere på videoindslag og smid gerne nogle reklamer ind her

  5. Og skal i endelig hive penge ud af os brugere, så tilbyd os noget vi virkelig kan bruge. Indgå nogle aftaler med kursusudbydere, svingteknik, banedage osv. Hvor i via jeres brede kontaktflade får os til at bide på krogen, og så får i betaling per person i får ind hos ovennævnte. Altså så I bliver en form for affiliate partner.

  6. Sørg for at blive mere interessante for de større annoncører på mediebureauerne, da det er dem som sidder på pengekassen og budgetterne hos de store drenge.

  7. Og så fortsæt det skide gode arbejde i allerede har gang i. Vi er mange som støtter og glædeligt hjælper til 🙂

  Jeg håber i kan bruge min lange smørre til noget og i er velkomne til at hive fat i mig personligt.

  mvh

  Adrian

  Online marketing nørd hos Atcore

 9. Godt input AdrianP! Jeg synes dine betragtninger lyder aldeles fornuftige, så jeg håber der bliver lyttet.

  Jeg kan i øvrigt tilføje, at hvis I vil have flere besøg på siden fra bilinteresserede (som der unægteligt er væsentligt flere af end folk der interesserer sig for motorcykler), så må I til at skrive nogle flere nyheder/artikler om biler. Som det er nu er nyhedsstrømmen til bilfolket alt for sløv, og man kan nøjes med et klik om måneden for at se den seneste udsendelse, da der ikke er ret meget at komme efter i mellemtiden. Desuden er der forholdsmæssigt stadig alt for mange af artiklerne som omhandler motorsport på 2 hjul, som ikke interesserer ret mange. Jeg synes det er fint at I har noget hjerteblod der, og det skal der også være plads til, men det er en meget lille skare som deler interessen, så hvis I vil have flere besøg, er det MC'er og biler til gaden I skal rette jeres fokus ind på – især som sagt bilerne, da potentialet her er langt størst. Og gerne med et skæv, personlig vinkel på fra tid til anden (her er referencerne til Top Gear, spise med Price m.fl. ikke helt dumme). I har allerede en charme som rimer på Jylland og midtvejskriseramt drengerøv, og det kan der godt arbejdes videre med. ;o)

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start