Magacin indtager Danmark - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Magacin indtager Danmark

Alle danskere, uden undtagelse, får nu glæde af Magacin
Tommy Rønn
01/09-2009 kl. 11:00

Så har vi fået den længe ventede information. Vi skal ud nationalt med vores TV programmer.

Kanal København, som er vores base til udsendelse af vores programmer, bliver nu en af alle danskernes faste kanaler. Den 1. november, når det nye danske TV setup går i luften, bliver der 5 kanaler alle danskere kan modtage. Uanset om de bruger stueantenne eller en kabelpakke.

De 5 kanaler er flg.: DR1, DR2, DR update, TV2 samt en fælles kanal for flere lokal-stationer. Kanalen for lokalstationerne vil også udsende nationale programmer, og i det nationale tidsrum har Kanal København fået 3 ugentlige timer.

Det er i det nationale tidsrum vores programmer skal udsendes. Vi er altså det bedste sted vi kan være, da alle dermed kan se os. Var vi hos andre kanaler, ville det være pakke-bestemt om vi kunne ses, men nu kommer vi altså i alles stuer.

På Kanal København og på vores webside fortsætter programmerne naturligvis, så dem der ikke får os set på nationalt TV, stadig har en chance. Vi kan nemlig kun forvente en enkelt udsendelse per måned nationalt, men det gør intet, når mange stadig vil kunne se genudsendelser på Kanal København. Og websiden fortsætter naturligvis med at fremvise programmerne.

Vi er lidt rundtossede, og ved faktisk ikke helt hvordan vi bør fejre dette. Forhåbentligt fortager denne rus sig snarest, så vi kan fortsætte arbejdet.

Del med en ven

0 personer snakker om “Magacin indtager Danmark

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start