Hvad i alverden: Luksusbil topper salgslisten
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Luksusmærke nr. 1 på salgslisten

Vi må tjene for mange penge i Danmark?!?
Mathias B. Høj
04/12-2018 kl. 09:59

Mercedes har haft rygende travlt i November, for salget har været helt ekstremt. På toppen af listen over mest solgte biler i Danmark, finder vi for November Mercedes-Benz C-klasse med ikke mindre end 658 solgte biler. Herefter kommer igen de sædvanlige topsælgere VW Polo med 561 stk og Peugeot 208 med 548 stk.

Men kigger vi længere ned ad Top 20 listen, ligger Mercedes A-klasse på nr. 13 med 304 solgte og igen som nr. 16 med E-klassen og 281 solgte. De utraditionelle tal kommer naturligvis ikke som følge af en uforholdsmæssig stor andel lottovindere i efteråret.

Presse- og kommunikationschef for Mercedes-Benz Danmark forklarer: “C-Klassen har jo altid været en populær firmabil, og vi har i november måned haft et sammenfald med introduktionen af en ny version og erhvervsaftaler, som betød, at mange firmabil-kunder fik leveret nye biler netop i denne måned. Det er også forklaringen på det høje salg af A-Klasser i november, hvor vi med introduktionen af den nye model i sommers har oplevet helt fantastisk høj efterspørgsel.

Generelt har afgiftsomlægningen også slået igennem – ikke mindst i forhold til E-Klassen – hvor vores modeller er blevet mere tilgængelige for både eksisterende og nye kunder, hvilket salgstallene for november tydeligt fortæller. Vi er klar over, at november er en exceptionel måned mht. erhvervsaftalerne, men selvom man ikke skal forvente at se A-, C- og E-Klasser toppe salgslisterne måned efter måned, glæder vi os naturligvis meget over, at kunderne tager så godt imod vores produkter.”

Kilde: De danske Bilimportører.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start