Lidt ekstra benplads - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lidt ekstra benplads

Audi A8 L byder på alt det samme som den normale A8, og lidt til.
Johannes Nipper
20/04-2010 kl. 22:30

A8 modellen kendes fra tv billeder af statsoverhoveder der fragtes rundt imellem møder med stil og klasse. Nu er modellens storebror landet, A8 L.

L'et i modelbetegnelsen hentyder til at bilen er lidt ekstra lang, hvilket betyder at A8'eren er blevet strukket lidt i længden og højden.

Længden, og akselafstanden, er vokset fra 5,137 meter til 5,267 meter, altså 13 cm. Højden er vokset beskedne 2 mm og bilen stikker nu 1,462 meter op i landskabet.

13 cm. er i bilverdenen en del at vokse, og især når vi taler akselafstand er det meget. Og 13 cm. i længden kan betyde en del for benpladsen. Men ser man på bilens totale mål er henholdsvis 13 cm. og 2 mm. ikke de store procentuelle revolutioner.

A8 L introduceres i første omgang med W12 motoren på 6.3 liter og 500 hk.. 0-100 klares med denne motor på 4.9 sekunder, så platte vittigheder om at L står for langsom kan ejeren tage med ophøjet sidsro.

A8 L vil senere kunne købes med et større udvalg af, mindre, motorer – omend de nok heller ikke er helt sløve.

Ellers kan A8 L fårs med alle de samme bekvemmeligheder som den normale A8 – deriblandt B&O anlæg.

A8 L – A8'erenes lidt længere storebror er måske ikke vokset meget i procenter, men lang det er bilen ihvertfald. Kan man ikke finde pladsen her – må der en bus til.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start