Trafiksikkerhed: Kvinder klart bedre end mænd
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kvinder klart bedre end mænd

Kvinder de dygtigste trafikanter
Tommy Rønn
27/06-2012 kl. 10:30

En stor amerikansk undersøgelse viser at kvinder er klart dygtigere trafikanter en mænd. Risiko for uheld når en kvinde er føreren, er 27% mindre end når en mand får kontrollen. Altså en markant forskel.

Undersøgelsen er baseret på et stort antal uheld. Nemlig 6,1 million færdselsuheld. Mændene alene stod for de 4,4 million uheld. Undersøgelsen konkluderer dog også at mænd tilbringer mere tid i bilen end kvinder.

Når det kommer til kørsel i påvirket tilstand. Enten grundet alkohol eller euforiserende stoffer, bidrager mænd med yderst uheldig tal. Det sker 3,08 gange så ofte at en mænd er påvirket under kørsel, sammenlignet med kvinderne.

Det hvor mænd topper er specielt på chancerne. Mænd er ganske enkelt villige til at tage langt flere chancer i trafikken sammenlignet med kvinder. Næsten alle overtrædelser hvor vild kørsel, manglende sele og hastighedsovertrædelser er en del af kørslen, involverer mænd.

Husk dette næste gang du skal på tur. Er der en kvinde med så overlad rattet eller styret til hende, og chancen for at komme sikkert frem forbedres markant.

Kilde: 4AutoInsuranceQuote.com

Del med en ven

0 personer snakker om “Kvinder klart bedre end mænd

  1. Jeg håber at de har med i undersøgelsen hvor mange km mænd og kvinder kører. Antallet af ulykker alene kan man ikke bruge til noget. Jeg kunne ikke finde det.

    Jeg fandt stedet denne:
    Reasons Why Marijuana Users Are Safe Drivers med dette underafsnit
    Top 10 Reasons Marijuana Users Are Safer Drivers. Nice. 😉

Skriv et svar

Giver børn en ny start