Flere skærme end nogen anden: Se KIA's vilde konceptbil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Konceptbilen med flest infoskærme

Verdenspremiere til den komplet eldrevne konceptbil Imagine fra KIA
Mathias B. Høj
05/03-2019 kl. 11:20

Konceptbilen Imagine by KIA, som i dag blev præsenteret for første gang i Geneve, er blevet designet på producentens europæiske designcenter i Frankfurt.

Et visuelt udtryk for ønsket om at bevæge sig længere ind i det spændende univers af elektrificering – denne konceptbil er KIAs første komplet eldrevne 4-dørs personbil. Den er bevidst designet til ikke at falde inden for rammerne af branchens faste bilsegmenter, og den sammenfatter elementer fra en muskuløs SUV, en elegant og atletisk familiesedan og en alsidig og rummelig crossover.

KIAs europæiske designteam har til fulde udnyttet undervognsarkitekturen med drivlinjens komplet elektriske konstruktion til at maksimere pladsen i kabinen og skabe et luftigt og rummeligt interiør. Som et humoristisk svar på branchens nuværende besættelse af stadigt større skærme på instrumentpanelet, er konceptbilen udstyret med 21(!) individuelle skærme i ultrahøj opløsning. De synkrone skærme baner sig vej langs instrumentpanelets øverste del i et mønster, som er både casual og koordineret.

Selv om den ikke umiddelbart skal i produktion, giver konceptbilen Imagine by KIA hints om indvendige og udvendige designelementer, der kan blive anvendt til fremtidige produktionsmodeller fra mærket.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start