Kia afslører skitser af den nye Sportage - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kia afslører skitser af den nye Sportage

Skitser af den nye Kia Sportage
Steffen F. Olesen
26/08-2021 kl. 14:09

Kia Europe har afsløret de første officielle skitser af den helt nye Sportage til det europæiske marked. Med den femte generation af mærkets mest populære SUV lancerer Kia for første gang nogensinde en dedikeret udgave af Sportage, som er specifikt designet til de europæiske kunder.

Den helt nye europæiske Sportage er, ifølge producenten, omhyggeligt designet og udviklet til at sætte nye standarder i segmentet, og den er særligt tilpasset europæernes smag og de europæiske veje.
Det udvendige og indvendige design rykker grænserne for styling og sætter scenen for næste generation af Sportage.

Topmoderne opkoblingsteknologi, kraftfulde og effektive drivlinjer samt de allernyeste innovationer inden for passiv og aktiv sikkerhed samt ADAS-sikkerhedsfeatures styrker SUV’ens position i premiumklassen.

Den europæiske Sportage er udviklet på en ny platform, og den er angiveligt omhyggeligt tilpasset til at levere optimale køreegenskaber på de europæiske veje.

Kias nye designsprog – Opposites United – er det centrale element i den nye Sportage og påvirker alle aspekter af bilens udseende og karakter.
Designet bygger på temaet ”Bold for Nature” med reference til naturens perfektion og enkelthed med overgangen til mærkets nye designretning.
De skitser du finder i galleriet over artiklen, giver et hint om en sporty, selvsikker og banebrydende SUV.

Skitserne viser et frontdesign med en detalje orienteret sort grafik på kølergrillen, som fylder hele bilens bredde. En frisk fortolkning af Kias ikoniske flydende Tiger Nose-signaturkølergrill kombineres med iøjnefaldende boomerangformet LED-dagskørelys og matrix-LED-forlygter.
Bagpå møder kraftfulde og brede skulderlinjer slanke LED kombi lygter flankeret af det nye Kia logo.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start