Kendt hybrid bliver bodybuilder
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kendt hybrid bliver bodybuilder

306 hk og firehjulstræk som standard til familiebilen
Mathias B. Høj
20/11-2019 kl. 12:46

RAV4, som godt kan betegnes som en klassiker i varesortimentet ved Toyota, får nu firehjulstræk som standard og flere kræfter. Ikke at der er noget i vejen med den nuværende udgave, som der er solgt over 2000 af siden introduktionen i Danmark først på året. Du kan læse en test af den her.

Den nye udgave RAV4 Plug-in blev præsenteret på Los Angeles Auto Show i USA. Firehjulstrækket er med to elmotorer – én til forhjulene og en til baghjulene.

I kombination med den samme 2.5-liters benzinmotor, som også ligger i den almindelige hybridudgave af RAV4, yder hybridsystemet samlet set 306 hestekræfter. Det sender RAV4 Plug-in fra 0 til 100 km/t. på imponerende 6,2 sekunder.

Rækkevidden bliver på 77 km/l og en CO2-udledning på 30 g/km – men det er vel at mærke målt på den lidt specielle måde, som bruges til hybrider. Nemlig at der startes med fuldt opladet batteri og køres så langt som muligt med eldrift, før forbrændingsmotoren slås til.

Lithium-ion batteriet kan lades op med ladestik og en såkaldt boost-konverter. Rækkevidden på ren el er op til 60 km. 

Toyota offentliggør priser på den nye RAV4 Plug-in tættere på introduktionen, der i Danmark sker i anden halvdel af 2020.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start