Så er det slut med vittigheder om Citroen Berlingo
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kendt familiebil undgår voksenmobning

Bilernes grimme ælling, Citroen Berlingo, har i den grad fået en makeover.
Mathias B. Høj
15/02-2018 kl. 12:05

Ultra praktisk, men også et objekt for voksenmobning af deres mandlige ejere. Sådan kender de fleste Citroen Berlingo. Masser af plads til cykler, tasker, indkøbsposer og børn – men også et tegn på, at konen har haft den nødvendige gennemslagskraft ved indkøb af bilpark. Mandlige ejere har ofte argumenteret med, at de er mand nok til at køre Berlingo, og at de iøvrigt godt kunne lide den oprette siddestilling! Ikke ulig siddestillingen, når de sidder ned og tisser på toilettet derhjemme.

Og sådan kunne vi fortsætte med at more os. Men nu har Citroen sat en stopper for løjerne, for den nye Berlingo er nydesignet og passer bedre med tidens trend med højere og praktiske biler. Faktisk er der lidt crossoverinspiration at spore i designet. Så måske er det i virkeligheden Citroens salgschef der griner højest?

Fronten har fået to-lags-lygte signaturen som kendetegner tidens Citroen'er. Og Airbumps på siden til Bilkaturene, som er en disciplin Berlingoer excellerer i. Til storfamilier fås også str. XL med syv sæder og en længde på 4,75 m, mod standardlængden på 4,40 m.

Andre nyheder er:

– Modularitet med tre individuelle sæder i bag, der kan fjernes og give et helt fladt bagagerum ved hjælp af nyheden “Magic flat”.  Kombineret med et sammenfoldeligt passagersæde giver det mulighed for at transportere genstande med en længde op til 2,70 m til M-version og 3,05 m for XL model.

– To brede side-skydedøre med nedrullelige el-ruder.

– Bagagepladsen er øget med 100 L til 775 L i M-versionen (1050 L i XL versionen), og som i øvrigt bliver lettere tilgængeligt på grund af bagruden på bagklappen, der også kan åbnes.

– Større opbevaringsrum med en ny generation af multifunktions-tag.

– 19 hjælpefunktioner til at lette kørslen, herunder Adaptive Cruise Control med stop funktion, Grip Control med Hill Assist Descent og Trailer Stability Control.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start