Kæmpe ny elektrisk varebil fra Toyota - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kæmpe ny elektrisk varebil fra Toyota

Ifølge Toyota selv fuldender man nu paletten af varebiler til danske kunder, med slørløftningen af en helt ny og stor varebil i 3,5 tons klassen.
Steffen F. Olesen
15/11-2023 kl. 08:42

Hos Toyota mener man, at det skal være muligt at få dækket ethvert behov for mobilitet og transport, uagtet om man er privat- eller erhvervskunde. Og af netop den grund tilføjer producenten nu en ny elektrisk varebil til modelprogrammet i 3,5 tons klassen.

Den nye varebil, som er døbt Proace Max, bliver den ubetinget største varebil i Toyotas modelprogram og kommer i Europa i seks konfigurationer med to forskellige akselafstande, tre længder og tre højder, så det er muligt for det fleste at erhverve sig netop den bil, der dækker det ønskede behov.

Faktisk kan lastrummet i den største udgave rumme hvad der svarer til ikke mindre end 17.000 mælkekartoner! Og producenten praler også af, at man i tilfælde af så stort et indkøb ikke får problemer med at læsse bilen, da denne er udstyret med bagdøre i fuld højde og en praktisk lav læssekant.
Og som prikken over i’et, så kan bagdørene åbnes 270 grader… Så der skulle være albuerum nok.

Op til 420 km elektrisk rækkevidde
Proace Max kan både leveres med en traditionel dieselmotor og i en fuldt elektrisk udgave ,med en rækkevidde på op til 420 km ifølge WLTP-standarden.
Det vil ifølge producenten samtidig også være muligt at vælge Proace Max som kassevogn og som chassis med mulighed for forskellige opbygninger.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start